Immokantoren in Antwerpen (751)

U wenst uw huis te verkopen ? Weet dan dat commissies en diensten van immokantoren in Antwerpen erg kunnen variëren. Het is dus verstandig om meerdere immokantoren met elkaar te vergelijken voordat u een keuze maakt. Doordat u direct kunt communiceren met de vastgoedmakelaar kunt u meteen uw voorkeuren en wensen doorgeven zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Het stellen van gerichte vragen helpt u de makelaar vinden dat u de beste service kan aanbieden.

Immo VL
De afgelopen jaren groeide Immo VL Mol uit tot een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt van de regio’s Geel, Mol, Herentals en Tessenderlo. De jarenlange ervaring van onze erkende ..
Baron Van Eetveldeplein 10, 2400 Mol, België
Immo Wadri Cva
..
Slameuterstraat 29, 2580 Putte, België
Immo Weckx & Co
LOUIS EN ZIJN DOCHTER ELLEN WECKX ZIJN SAMEN LITOP EN IMMO WECKX EN CO IN LIER. Zij zijn beëdigd landmeter en schatter, en erkend immobiliënmakelaar voor verhuur en verkoop van woningen..
Heilige-Geeststraat 10, 2500 Lier, België
Immo-Extra
Immo-EXTRA is een professioneel en erkend Vastgoedkantoor dat steeds samenwerkt met de notaris van Uw keuze! Advies, verkoop of aankoop; Centraal staat de persoonlijke & stuwende kracht voor U ..
Meistraat 69, 2590 Lier, België
Immodôme
Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning? Alle ..
Sint-Katelijnevest 24, 2000 Antwerpen, België
Immovera
..
Grote Hees 10, 2230 Herselt, België

Koningen & Ridders Vastgoedgenootschap BVBA
Koningen & Ridders Vastgoedgenootschap bestaat uit een team uitmuntende krachten. U als klant bent de koning en wij zijn uw ridders die voor uw land en (vast)goed ijveren. Weet dat ons kan..
Hallaarstraat 33, 2222 Heist-op-den-Berg, België
Kroon Vastgoed BVBA
Wij zijn een jong & dynamisch kantoor dat persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel draagt. Verder staat bij ons helderheid centraal: helderheid in de adviezen en in onze tarieven.Het ka..
Heidestraat 1, 2950 Kapellen, België
Marcon Group
Reeds jaren zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verbouwen van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen in het bruisende hart van Antwerpen, alsook in de regio groot Antwerpen. Alle ap..
Amerikalei 133, 2000 Antwerpen, België
Mopro Group NV
Mopro Invest geeft monumentaal erfgoed oude luister terug. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen. Ze zijn er..
Oostenstraat 51, 2018 Borgerhout, België
Morel & Co
Wij zijn gespecialiseerd in     aankoop van eigendommen     verkoop van gerenoveerde eigendommen ( eigen projecten )     verkoop van eigendommen..
Sint-Hubertusstraat 87, 2600 Berchem, België
Movast
Movast is reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent. Movast realiseerde in het verleden reeds kant..
Leopold de Waelplaats 6, 2000 Antwerpen, België
Oostens/Patrick
Bij Immo P doen wij de zaken anders dan de andere makelaars. U mag van ons innovatieve ideeën verwachten die u bij anderen nog nooit gehoord hebt. Wij proberen dan ook de tendenzen ..
Roggebos 8, 2920 Kalmthout, België
Promocon Ebvba
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIET..
Ruggeveldlaan 711, 2100 Deurne, België
Promocon vastgoed
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIET..
Karel de Preterlei 1, 2140 Borgerhout, België
Promocon vastgoed
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIET..
Strijdersstraat 24, 2650 Edegem, België
Quares Mechelen
Maximize your return on real estate ! Ook kantoor te Antwerpen en Sint-Niklaas activiteiten verkoop / verhuur ..
Schaliënhoevedreef 20J, 2800 Mechelen, België
Rodenburgh Immobiliën makelaar
Wij zijn u graag van dienst als adviseur en partner bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven; de aankoop of verkoop van uw droomwoning! Van bouwgrond op toplocatie to..
Dokter Roosensplein 9, 2930 Brasschaat, België
Sorenco
Sorenco doet meer dan uw woning verkopen     Een realistische waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de plaatselijke markt.     Adviesverlening om u..
Turnhoutsebaan 85, 2970 Schilde, België
The Retail Group
..
Schildersstraat 1, 2000 Antwerpen, België