De Steenoven nv

Reeds 25 jaar ontplooit Steenoven zich als gedreven projectontwikkelaar en projectcoördinator.

Dit vak doen wij met enthousiasme en gedrevenheid. Ons multidisciplinair team van financiële, juridische en technische experts genieten het volste vertrouwen van de vele partners – investeerders, bouwheren, architecten, overheden – met wie we samenwerken. Dat sterkt ons in onze opzet en scherpt ons aan om blijvend deze ingeslagen weg te volgen.

Zorgzaam omgaan met ruimte en middelen is kiezen voor goede en legitieme architectuur maar evenzeer kiezen voor verweving, bundeling en verdichting.

Elk project kent zijn randvoorwaarden, elk project vraagt om een andere insteek. Zowel bij het bouwen als bij het ontwikkelen en coördineren van uw bouwprojecten denken we reflectief.

Onze missie ? U de meest efficiënte totaaloplossing bieden en streven naar de beste service, kennis en kunde op gebied van projectontwikkeling, projectbegeleiding en projectcoördinatie.

1 commentaar

geert muylaert - in the last week
Mijn eerste (en verdere) contact(en) met deze firma verdient echt, echt een pluim ! Mijn contact persoon is Veronique De Rudder en dit is echt iemand die u door alle rompslomp van een aankoop en bouwen door helpt ! Snel en adequaat antwoord als ge haar iets vraagt ! Doe zo voort, ik beveel jullie bij iedereen die ik ken met 300% overtuiging aan. Wou dat er meer firma's waren zoals jullie.

Adres:
Kwadestraat 149/a, 8800 Roeselare, België
Tel:051 25 00 36