Dewaele vastgoed met advies Dendermonde

Dewaele Dendermonde benadert de klant, op zoek naar toegevoegde waarde, langs een eigen samenwerkend netwerk van hedendaagse kantoren op toplocaties, en dit met vakkundige medewerkers en gesteund door een onderscheidende marketing.

Met onze klanten en medewerkers willen wij een lange termijn relatie opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit.

Onze ambitie is om op basis van een rendabele en beheersbare groei, binnen de sector de topreferentie te worden in Vlaanderen.


slim gevonden
Dewaele | vastgoed & advies, met meerdere vestigingen in Brussel, West- en Oost-Vlaanderen en een portefeuille van meer dan 1500 eigendommen, is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van vastgoed. Ontdek als eerste het aanbod: Woningen en appartementen worden vaak heel snel verkocht. Laat ons weten wat je zoekt en wij houden jou vrijblijvend per email op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Wijzigen uw criteria, dan kan je dit zelf aanpassen via een toegestuurde link. Registeren doe je in 2 minuten op www.dewaele.com/hmodh

activiteiten
Immo

2 commentaren

Raf Hoste - een jaar geleden
We hebben ondertussen twee woningen verkocht, een eerste in Opdorp en een tweede in Buggenhout. We hebben hiervoor telkens samengewerkt met vastgoedmakelaar Harry Vanderborght van Immo Dewaele Dendermonde. De verkoop is tweemaal zeer snel en efficiƫnt verlopen. Er worden zeer duidelijke afspraken gemaakt en deze worden steeds correct nagekomen. Een professionele aanpak, deskundig advies en een zeer vlotte communicatie zijn een absolute troef. Wij zouden zonder twijfel opnieuw dezelfde keuze maken. Het was zeer prettig om samen te werken met Harry!
Tessa Schoonaert - 2 jaren geleden

Adres:
Ridderstraat 5, 9200 Dendermonde, België
Tel:052 33 44 55
Openingsuren:

maandag - vrijdag 09u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00
zaterdag 10u00 - 12u00
zondag gesloten