Dupont Vastgoed

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis? Of wenst u de waarde te kennen van uw eigendom om het aan te bieden op de vastgoedmarkt? Dan is samenwerken met Dupont Vastgoed zeker de juiste beslissing.

 

Dupont Vastgoed is kiezen voor kwaliteit en professionaliteit !
Na vele jaren ervaring in de sector, starten wij een eigen kantoor onder de naam "Dupont Vastgoed". U mag rekenen op een uitmuntende dienstverlening, een persoonlijk contact en een aanpak waarbij wij het verschil maken.

 

Wij zijn een kantoor met een oprechte manier van werken waarbij we zowel de koper als de verkoper zo goed mogelijk begeleiden tijdens het hele aankoop en verkoop traject.

Dupont Vastgoed, uw pand verdient de beste aandacht

Dupont Vastgoed is kiezen voor kwaliteit en professionaliteit !Na vele jaren ervaring in de sector, starten wij een eigen kantoor. U mag rekenen op een uitmuntende dienstverlening, een persoonlijk contact en een aanpak waarbij wij het verschil maken. Vlot verkopen aan de correcte prijs is onze prioriteit! Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.activiteiten
Verkoop - Verhuur - Projectontwikkeling - Aankoop

4 commentaren

katelijne van renterghem - 2 weken geleden
Ik begrijp de 2 negatieve beoordelingen niet. Ik heb nog geen overeenkomst getekend, maar bij mijn eerste telefonisch contact kreeg ik een zeer uitgebreide informatie. Daarna was ik op het kantoor in Booischot en ook daar werd er heel uitgebreid ingegaan op de plannen, de mogelijkheden etc...van de nieuwbouw. Dit alles op een professionele maar ook vriendelijke wijze. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een hele goede indruk had van het kantoor.
F20 Photography - 3 weken geleden
Eerste ervaring met een makelaar ook meteen een slechte ervaring. Mensen onder druk zetten om iets te kopen, het kan niet snel genoeg gaan wij vinden wel andere kopers. En veel beloven maar niet nakomen. Echt duper
marc verbeeck - 4 maanden geleden
zeer goede en correckte makelaar je kan er op rekenen
Dario Tielens - 6 maanden geleden
Immo was niet komen opdagen op afspraak. Diezelfde avond had ze mij teruggebeld met excuses en uitleg over het huis. Helaas toen ik opnieuw een afspraak had gevraagd per mail nooit antwoord op gehad en geen kans gehad om te bieden op het huis waarin ik interesse had.

Adres:
Pastoor Mellaertsstraat 60, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Tel:015 15 15 15
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 10:00 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 10:00 PM
Woensdag: 9:00 AM - 10:00 PM
Donderdag: 9:00 AM - 10:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 10:00 PM
Zaterdag: 9:00 AM - 10:00 PM
Zondag: 9:00 AM - 10:00 PM