ERA Janssens & Janssens

ERA Janssens & Janssens maakt de tevredenheid van zijn klanten tot een missie. Wij stellen ons ten doel elke eigenaar een verkoop zonder zorgen te garanderen. Dat betekent een transactieproces dat tot in de puntjes georganiseerd en opgevolgd wordt, geënt op een persoonlijke benadering op maat van de klant, zodat elke verkoper voelt en weet dat zijn woning in goede handen is. De koper mag rekenen op een degelijke en vakkundige begeleiding bij de aanschaf van zijn nieuwe thuis, onder meer door een gedetailleerd en gestructureerd dossier.  

 

We beschikken over de beste producten en meest efficiënte diensten, de meest actuele marketingtools, een grondige vakkennis en jarenlange praktijkervaring. Een continuele groei en verbetering vormen de dagelijkse focus in onze professionele werkzaamheden. Door meer van onszelf te vragen dan een ander verwacht, willen we verkopers en kopers te allen tijde een maximaal resultaat verzekeren.   

 

Van 2002 tot 2011 mocht ERA Janssens & Janssens zich binnen het meer dan honderdvijftien kantoren tellende Belgische ERA-netwerk onafgebroken de klantvriendelijkste immomakelaar noemen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt op basis van de resultaten van de tevredenheidsenquête die kopers en verkopers invullen over hun ervaringen met het kantoor.    

 

ERA Janssens & Janssens is een ERA Silver Member, wat betekent dat het kantoor zich tot de twintig best presterende ERA-kantoren mag rekenen.

 

 

Contacteer ERA Janssens & Janssens


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere     



     Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

3 commentaren

Roger Verschuren - 2 weken geleden
Vriendelijke en correct immo kantoor
Rob G - een jaar geleden
Ellen Stockmans - 2 jaren geleden
Geweldige service, toffe zaakvoerders

Adres:
Diestsesteenweg 3, 3390 Tielt-Winge, België
Tel:016 64 03 21
Openingsuren:
Maandag: 10:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Dinsdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 7:00 PM
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Vrijdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 4:00 PM
Zaterdag: 10:00 AM - 12:00 PM
Zondag: Gesloten