ERA Vastgoed Ryckaert

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Zelzate
  4. ERA Vastgoed Ryckaert

Immokantoor ERA Vastgoed Ryckaert

Oostkade 2, 9060 Zelzate, België

Over ERA Vastgoed Ryckaert

ERA Vastgoed Ryckaert is thuis in alle facetten van de transactie van onroerend goed. ERA Vastgoed Ryckaert is specialist in de verkoop van gronden, woningen en appartementen in de regio Gent – Eeklo – Zelzate.

 

Meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 1700 verkochte panden staan garant voor een zorgeloze , snelle en vlotte verkoop van uw woning .

 

In de kantoren te Gent , Eeklo, Zelzate bent u van harte welkom voor vakkundig advies.

 

We begeleiden u graag bij:

 

Verkoop van woningen, appartemenenten en gronden
Verhuur van residentieel vastgoed
Waardebepalingen
Aanvraag alle stedenbouwkundige attesten
Hulp bij uw verhuis dmv. verhuiswagen en verhuisdozen

 

Verkopen met garantie

 

Uw bescherming tegen onvoorziene omstandigheden.

 

Soms komt er bij de verkoop van vastgoed een onvoorziene kink in de kabel, één van de kopers overlijdt. Om u als verkoper in dergelijke situaties te beschermen, bieden we u een overlijdensverzekering aan. Dankzij deze verzekering wordt de verkoop onmiddellijk stopgezet, zonder kosten. U krijgt een schadevergoeding en u kunt uw pand snel weer te koop zetten.

 

Bovenop krijgt de koper garantie op uw woning, garantie door een verzekeraar gewaarborgd.

 

Alleen ERA biedt woningen aan met Koper Garantie Plan: een garantie van 16 maanden op mechanische installaties zoals centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur, enzovoort. Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. ERA Koper Garantie Plan® is een unieke dienstverlening die kopers extra zekerheid en vertrouwen geeft.

 

Voor de betere woningen is de koper bij ERA aan het goede adres. Want enkel een ERA-makelaar biedt woningen aan met Koper Garantie Plan. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard en 20% sneller verkocht zijn. Het ERA Koper Garantie Plan geeft garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt.