Engel & Völkers Antwerp Centrum

Welkom bij Engel & Völkers in Antwerpen

Antwerpen was vroeger en is ook nu als bruisende metropool bijzonder attractief voor kunstenaars, creatievelingen en intellectuelen. Deze prachtige stad aan de Schelde is het centrum van de diamanthandel en heeft de op één na grootste zeehaven van Europa. Antwerpen is al eeuwenlang een stad van cultuur en kunst. Schilders, zoals Rubens en Van Dyck en ook de respectabele uitgever Plantijn hebben hier gewoond. Vandaag de dag is Antwerpen een dynamische stad met tal van restaurants, cafés, theaters, clubs en een gezellige jachthaven.
Wonen in Antwerpen, dat is o.a. 't Zuid voor de trendy levensgenieter, het historische centrum als ideale thuisbasis voor de cultuur- en modeliefhebber. Het Eilandje aan de Schelde, met magnifieke luxe loft-appartementen vlakbij de jachthaven en het MAS. Verder ook het Zurenborg als gezellig 'dorp in de stad', nieuw Zuid of statige herenhuizen in regio 2018 enz. Antwerpen, een (t)huis voor iedereen.

Wilt u ook in Antwerpen wonen? Het team van Philippe Rummens en Frédéric Van Blerk helpt u graag bij de verkoop van uw huis of bij het zoeken naar uw nieuwe thuis. Engel & Völkers beschikt middels haar 450 kantoren wereldwijd, over een krachtig internationaal netwerk! Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.
Kom zeker eens langs in ons kantoor te Leopoldstraat 49 in Antwerpen. We verheugen ons op uw bezoek!

Hartelijke groeten!
Engel & Völkers Team Antwerpen Centrum
BIV 506.328 / BIV 206.387

Contacteer Engel & Völkers Antwerp Centrum


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere          Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

2 commentaren

Nina Alens - 7 maanden geleden
Damien Legrandhenri - 9 maanden geleden

Adres:
Leopoldstraat 49, 2000 Antwerpen, België
Tel:03 233 24 00
Openingsuren:
Maandag: 10:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 11:00 AM - 4:00 PM
Zondag: Gesloten