Engel & Völkers Knokke-Zoute

Uw vastgoedmakelaar met het internationale netwerk.

Knokke was op het einde van de 19de eeuw nog een verloren dorpje. De ontwikkeling van polderdorp tot badplaats is te danken aan een consortium projectontwikkelaars 'avant la lettre'. Het mondaine Knokke is uitgegroeid tot de bekendste badplaats aan de noord- Atlantishe kust. Knokke heeft het allemaal: van de allures van de stad tot haar prachtige natuur 'Het Zwin', maar ook sport, strand, shopping, trendy restaurants, kunstgallereïen enz.
Knokke is de ideale uitstap of woonplaats voor gans het gezin, historisch en tegelijk hedendaags, voor jong en oud.
Wij bieden een brede waaier aan eigendommen te koop en/of te huur. Van de meest exclusieve villa's op topligging tot de nieuwbouwappartementen op de zeedijk. Laat ons uw zoektocht naar de ideale woning begeleiden.
Ook voor de verkoop van uw pand bieden wij het voordeel van ons wereldwijd netwerk. Door middel van onze grondige kennis van de locale vastgoedmarkt bieden wij gratis een vrijblijvende schatting van uw eigendom. Met een wereldnetwerk van meer dan 520 agentschappen maakt uw pand een reis rond de wereld en staat zo in de kijker bij onze internationale klanten.
Ons agentschap is gelegen op de hoek van de Kustlaan met de Strandstraat.
Het enthousiaste team Engel & Völkers Knokke kijken uit naar uw bezoek!

Contacteer Engel & Völkers Knokke-Zoute


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere          Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

Adres:
Emile Verhaerenlaan 26, 8300 Knokke, België
Tel:050 96 09 71
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: 10:00 AM - 5:00 PM
Zondag: 10:00 AM - 12:30 PM