Engel & Völkers Montgomery

Engel & Völkers licentiepartner Square Montgomery
De  Montgomerysquare wordt vaak geassocieerd met de Europese wijk. Dat klopt ook gedeeltelijk: de gebouwen met daarin de kantoren van de Europese Commissie bevinden zich immers op een boogscheut van de Square. Het agentschap Montgomerysquare dat zich in deze erg gegeerde Brusselse zone bevindt, omvat een grote verscheidenheid aan vastgoed in de hieronder beschreven wijken.


De Montgomerywijk is zeer gegeerd omwille van de aanwezige faciliteiten: tal van scholen die tot de beste onderwijsinstellingen van Brussel worden gerekend (Sacré Cœur, St Michel, Vierge Fidèle en de Europese school van Sint- Lambrechts-Woluwe en Elsene), de vele handelszaken in de Tongerenstraat, de Georges Henrilaan en de Sint-Michielswarande. Het uitgebreide netwerk van het openbaar vervoer (metro, tram, bus) en de directe toegang tot het centrum van de hoofdstad. Ook de Brusselse ring en de luchthaven zijn snel te bereiken. Tot slot is er ook nog het nodige groen aanwezig: het Jubelpark, het Josafatpark en het park met de vijvers van Woluwe waar de grote groene wandeling van Brussel overigens begint.


In deze aantrekkelijke buurt staan een aantal erg mooie herenhuizen, o.a. in de Sint-Michielswijk en in de Legerlaan. Prachtige appartementen zijn dan weer te vinden langs het Jubelpark en de Tervurenlaan. En ook het gezellige dorpskarakter van de Vogelzangwijk is zeker de moeite waard. Opvallend zijn tot slot de plechtstatige gevels van de gebouwen in de Louis Bertrandlaan en de Plaskywijk.


U hebt het wellicht al begrepen. Wij nodigen u graag uit om al deze vastgoedpareltjes in ons agentschap te komen ontdekken.
Wacht dus niet langer en kom gerust deze uitgebreide vastgoedschat bij ons bewonderen.

Contacteer Engel & Völkers Montgomery


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere          Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

5 commentaren

Monique Stopnycer - 3 maanden geleden
Agence très professionnelle et équipe adorable, tant l'assistante que la manager en passant par les agents... J'ai trouvé mon bonheur grâce à eux. Je recommande vivement!
vicen del pino - 9 maanden geleden
Dominique Chaudoir - 11 maanden geleden
Andrew - een jaar geleden
Realtor made verbal agreement to lease a home to my family, then intentionally slowed the lease process while looking for a better rental offer. Once they had a better offer, they backed out of their verbal agreement without discussion or negotiation. Never rent a home from this company... if they use these unethical procedures during the renting process, then they will use them throughout your time in their rental properties.
Adeline Portelange - een jaar geleden
Professionnels à 100% et efficacité. Ils ont loué notre bien en à peine une semaine à un locataire idéal. Très pros et sympathiques.

Adres:
Tervurenlaan 113, 1040 Etterbeek, België
Tel:02 403 28 86
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten