Groep Knippenberg

Bouwwerken Willy Knippenberg, kortweg BWK, is een bouwonderneming van klasse 8, die reeds jaren actief is in de vastgoedsector. Onze bouwactiviteiten beslaan een breed spectrum waaronder kantoren, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen en sociale woningbouw, in opdracht van derden. Daarnaast houdt onze organisatie zich bezig met de uitvoering en bouw van alle projecten voor Groep Knippenberg.

Door onze meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector, zowel in het publieke als private segment, zijn we in staat een grote diversiteit aan projecten en referenties te presenteren. U mag rustig stellen dat BWK nagenoeg van alle markten thuis is. Of het nu gaat om allerlei mogelijke privé-, bedrijfs- of overheidsontwikkelingen; op al deze terreinen hebben we bewezen ons vak te verstaan.

De eigen vastgoedontwikkelingen zijn ondergebracht in Groep Knippenberg. De stichter van deze groep is Willy Knippenberg. Hij heeft BWK uitgebouwd tot een echt familiebedrijf. Het zeggenschap van de Groep is volledig in handen van de familie Knippenberg, waarbij het dagelijks bestuur is gedelegeerd aan een management-team bestaande uit leden van de familie en externe bestuurders.

1 commentaar

Heicruisers - 10 maanden geleden
Berg Knip

Adres:
Kolonel Aertsplein 8, 3680 Maaseik, België
Tel:089 57 21 01