Immo Matrix

Groep Pauwels & Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen en bouwgronden. Ben je op zoek naar een woning, villa, appartement of loft te koop of te huur dan is Pauwels & Engels / Immo Matrix een goede keuze.

Naast een deskundige dienstverlening (verkoop, verhuur en schatting van onroerend goed) staan wij borg voor een persoonlijke dienstverlening en gedegen advies.

Wie dus in de Noorderkempen of het zuiden van Antwerpen wil wonen of zijn/haar woning wenst te verkopen moet dus zeker eens langs bij dit immobiliënkantoor in Brasschaat of Hove.

Immo Matrix, sinds 1993 een vaste waarde in Brasschaat, bundelde eind 2013 zijn krachten met de Groep Jos Pauwels, sinds 1965 actief, uit Hove en daaruit ontstond de Groep Pauwels & Engels.
Zaakvoerders Bart Engels en Geert Pauwels worden bijgestaan door een team van 3 gepassioneerde medewerkers die u professioneel bijstaan in het verwezenlijken van uw woonwensen.


Uw vastgoed, onze zorg.
Kantoor Hove: Esdoorn 3

activiteiten
verhuur,verkoop
Contacteer Immo Matrix


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere     

     Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

5 commentaren

Geert Pauwels - 6 maanden geleden
Tot onze spijt kunnen we niet iedereen in dezelfde woning laten wonen.
Edin Sinanagic - 6 maanden geleden
Valse mensen die hun beloftes niet nakomen!
Ismail Islamov - 6 maanden geleden
Zeer valse en schijnheilige mensen! Nooit meer samen werken
Walter Adriaenssens - een jaar geleden
Je wordt er op een professionele en vriendelijke manier geholpen, tevens werken zij ook een correct.
Christos Koptsidis - een jaar geleden
Hebben net een prachtige ervaring met wat voor mensen we in de immo sector te maken kunnen hebben. Mensen als Bart Engels verzieken hun eigen markt op deze manier. Hoe grof kan je zijn. We hadden een huurcontract lopen tot einde september en we zijn er eerder uitgegaan, nl. Augustus omdat een nieuwe huurder er absoluut 1 september wou huren. Ze hebben ons gevraagd om sneller het pand te verlaten en nadat we het pand verlaten hebben vragen ze een wederbelegging vergoeding voor de maand September!!! Mochten jullie met dit kantoor willen werken dan mogen jullie mij altijd contacteren, want wat ik hierboven beschrijf is niet alles wat we met deze mensen hebben meegemaakt.

Adres:
Bredabaan 661, 2930 Brasschaat, België
Tel:03 651 36 15
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Woensdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Donderdag: 9:00 AM - 12:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten