Immo Persyn

5 commentaren

Jeanine Aarts - een maand geleden
Vanaf dat de deur openging, was het duidelijk dat ik te maken had met een zeer persoonlijk en professionele makelaar. Ik vertelde mijn wensen en immo persyn zorgde voor de magie.
Karl Vandeputte - 2 maanden geleden
Absoluut aan te raden. Ik werd in mijn verkoopsproces met raad en daad bijgestaan, van begin tot eind. Een zeer professionele en gedreven aanpak. Een dikke pluim voor het ganse team, bedankt!
Glenda Smits - 3 maanden geleden
Super goede dienstverlening. Wim geeft altijd eerlijk advies en kan je, door zijn grote expertise, flink wat geld besparen door je op op details te wijzen waar je als koper/verkoper niet altijd aan denkt. Een makelaar als Wim is goud waard.
Hilde De Keyser - 3 maanden geleden
Met een zeer persoonlijke aanpak waarbij goed geluisterd werd naar mijn wensen maar ook eerlijk en professioneel advies werd gegeven, heeft Immo Persyn mij onmiddellijk kunnen overtuigen om mijn woning via hun diensten te verkopen. Gedurende dit proces werd ik continu op de hoogte gehouden en werden alle zorgen en bekommernissen volledig van mij weggenomen. Tot de laatste stap regelde Wim Persyn alles perfect. Top Service aan een correcte marktprijs.
Geert Wouters - 11 maanden geleden
Super service

Adres:
August Nihoulstraat 78, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, België
Tel:013 44 40 08
GSM:0476 87 88 01
Openingsuren:
Maandag: Open 24 hours
Dinsdag: Open 24 hours
Woensdag: Open 24 hours
Donderdag: Open 24 hours
Vrijdag: Open 24 hours
Zaterdag: Open 24 hours
Zondag: Gesloten