Office De Smet & Poupeye


DS nr. 1 in vastgoed.
De Smet & Poupeye de nr 1 in vastgoed

activiteiten
verkoop - verhuur - beheer - nieuwbouwprojecten
Contacteer Office De Smet & Poupeye


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere          Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

5 commentaren

Andre Verbeke - 8 maanden geleden
Prima kantoor, we doen er al jaren zaken mee en zijn altijd vriendelijk en correct behandeld.
Jasper D. - 10 maanden geleden
Wij hadden een zeer slechte ervaring met kantoor De Smet & Poupeye. We huurden gedurende meerdere jaren een appartement waarover het kantoor volmacht had. Na de opzegperiode en plaatsbeschrijving was het zeer moeilijk om ons dossier af te handelen en onze waarborg terug te krijgen. Het probleem zat hem in de afrekening van de algemene kosten die tijdens het huren met een provisie werden betaald. Eerst ontvingen we een afreking waarbij we voor een periode van één jaar nog meer dan 500 euro moesten extra betalen. De getallen leken verzonnen en de afrekening leek zelf niet aan ons geadresseerd. Op onze vraag naar uitleg ontvingen we ruim een maand later een tweede, totaal verschillende afrekening, maar deze keer wel aan ons geadresseerd. Opnieuw kregen we geen uitleg over hoe de kosten werden berekend en moesten we zeer lang wachten op een antwoord. Uiteindelijk heeft het ons meer dan 4 maanden gekost om eindelijk de transparantie te krijgen die van een immokantoor wordt verwacht! Denk eerst eens goed na vooraleer je via De Smet & Poupeye een appartement huurt!!
M Peeters - een jaar geleden
2 keer een beroep op hen gedaan. Ze zouden ons informeren als er weer iets vrij kwam dat te koop stond en aan onze voorwaarden voldeed. Nooit meer iets van hen gehoord. De eerste keer is van zo?n 10 jaar geleden. De tweede keer van zo?n 6 jaar geleden. De eerste keer namen we zelf nog een 2de keer contact met hen en zouden ze ons terug bellen. Is nooit gebeurd. Waardeloos! Zowel voor de potentiële koper als verkoper.
Vantilborgh Sarah - 2 jaren geleden
Kun.mo vriendelijk ziet alst er geld binnen komt Zeer slechte begeleidig 3 jaar geduurd tegen ze de deur eindelijk vermaakten Zeer slechte en niet bereidwilige communicatie met vele valse beloftes Houden geen rekening met deagenda vzn de huurder Hun enigste energie steken ze in binenkomend gekd voor de rest moet je smeken iets gedaan te krijgen DUUR slechte verkopers 4 huize staan hier al maanden te koop Blah slechte energie mensen.
Pilar Perez-Leon - 2 jaren geleden
Mevrouw, Mijnheer Ik breng U, met deze, op de hoogte dat we vandaag zaterdag 11 juni afspraak hadden met één van Uw vertegenwoordigers, om appartement, sis, Prediherenrei, 1 aan 850 euros(bovenste en kleinste appartemen) te bezoeken. Er kwam niemand aandagen en we waren daar vanaf 8h30. Tot onze geluk, kwamen we de eigenaars Mme en haar broer De Graeve tegen en die hebben ons het appartement getoond. Met hun afgesproken dat we vanaf 1 augustus appartement nemen en ze stemden toe. Ik vraag U de nodige dokumenten op te stellen en kontakt op te nemen met ondergenoemde, teneinde al een maand op voorhand als optie over te maken. Met beleefde groeten Ma del Pilar-Pérez-Geeraerts

Adres:
Hoefijzerlaan 1, 8000 Brugge, België
Tel:050 47 00 01
Openingsuren:
Maandag: 10:00 AM - 12:00 PM, 1:00 - 5:30 PM
Dinsdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 1:00 - 5:30 PM
Woensdag: 8:45 AM - 12:00 PM
Donderdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 1:00 - 5:30 PM
Vrijdag: 10:00 AM - 12:00 PM, 1:00 - 5:30 PM
Zaterdag: 8:45 AM - 12:00 PM
Zondag: Gesloten