Pajota Brussel

U bent eigenaar van een woning, een appartement, een handelspand of een bouwgrond. Pajota biedt u een totaalpakket om de verkoop ervan tot een goed einde te brengen.

 

Met pajota verkoopt u uw eigendom zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. Als Certes-makelaar zijn wij immers professioneel, kwaliteitsgericht en betrouwbaar.

 

Heel wat andere makelaars gaan er prat op kwaliteit te leveren, vaak zonder merkbaar resultaat. Bij pajota krijgt kwaliteit een concrete invulling.

 

In de Certes Servicegarantie staat precies beschreven wat u van ons mag verwachten. En dat is veel meer dan de minimumvereisten die door de wet zijn opgelegd. Als Certes-makelaar leggen wij de lat graag hoger.

Omdat elke dag opnieuw waar te maken, is kwaliteitscontrole geïntegreerd in alles wat we doen. Daarom ook wordt het Certes-label gecontroleerd door Quality Control, een neutraal, extern instituut voor kwaliteitsbewaking. Kwaliteit vraagt geen inspanning maar is onze gewoonte.

Elk dossier begint met een grondige, realistische en kosteloze waardebepaling.

Deze wordt uitgevoerd door onze professionele experten. Zij steunen daarbij op de karakteristieken van uw onroerend goed en maken een vergelijkende studie op basis van de geactualiseerde referentiepunten die pajota heeft kunnen opbouwen sinds 1971.

Wij stellen een volledig dossier samen opdat kandidaten onmiddellijk een overzicht zouden hebben van alle vereiste keuringen en informatie. Indien u dat wenst, plaatsen wij ook een zichtbaar uithangbord.

Uw eigendom wordt correct, volledig en aantrekkelijk voorgesteld op onze eigen drukbezochte website die gemiddeld 26.000 bezoekers per maand telt en op meerdere andere nationale sites. Onze internetservice voorziet tevens een uitwisseling met de andere Certes kantoren. Daarenboven wordt uw onroerend goed met kleurenfoto en alle gedetailleerde informatie voorgesteld in onze eigen pajotakrant die verschijnt op 89.000 exemplaren in de ganse regio!

Elk dossier wordt steeds opgevolgd door onze master in het notariaat die een verkoopovereenkomst opstelt en alles bespreekt met uw notaris.

Kortom, u kan overtuigd zijn dat uw verkoop met de beste zorgen wordt behandeld.

3 commentaren

Dominique Weyers - een week geleden
De samenwerking met Erik De Mulder is perfect verlopen. Zeer goede opvolging en begeleiding zowel aan koper als aan verkopers zijde. Zeer volledige informatie in alle stadia van de verkoopprocedure. Hartelijk dank!
Simon Sterckx - 3 weken geleden
Na enkele nare ervaringen met andere immomakelaars, was het een verademing om verder geholpen te worden door mr. De Mulder. Er was duidelijk research gedaan naar het pand en er werd uitgebreid de tijd genomen om alle aspecten van de woning te belichten. Een voorbeeld van hoe het moet. Nogmaals vriendelijk bedankt voor de aangename eerste kennismaking met jullie bedrijf.
Antoine Isx - 3 weken geleden
Il existe encore des professionnels de l'immobilier! En tant que candidat-acheteur, il y a toujours la crainte que l'agent immobilier ne roule que pour les vendeurs. M. De Mulder, par son expertise et sa droiture nous a pleinement accompagné pour mener à bien l'achat de notre maison. S'il nous lit, encore un tout grand merci.

Adres:
Congresstraat 35, 1000 Brussel, België
Tel:02 669 75 75
Openingsuren:
op afspraak