Pajota Dilbeek

U bent eigenaar van een woning, een appartement, een handelspand of een bouwgrond. Pajota biedt u een totaalpakket om de verkoop ervan tot een goed einde te brengen.Met pajota verkoopt u uw eigendom zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. Als Certes-makelaar zijn wij immers professioneel, kwaliteitsgericht en betrouwbaar.Heel wat andere makelaars gaan er prat op kwaliteit te leveren, vaak zonder merkbaar resultaat. Bij pajota krijgt kwaliteit een concrete invulling.In de Certes Servicegarantie staat precies beschreven wat u van ons mag verwachten. En dat is veel meer dan de minimumvereisten die door de wet zijn opgelegd. Als Certes-makelaar leggen wij de lat graag hoger.
Omdat elke dag opnieuw waar te maken, is kwaliteitscontrole geïntegreerd in alles wat we doen. Daarom ook wordt het Certes-label gecontroleerd door Quality Control, een neutraal, extern instituut voor kwaliteitsbewaking. Kwaliteit vraagt geen inspanning maar is onze gewoonte.


Elk dossier begint met een grondige, realistische en kosteloze waardebepaling.
Deze wordt uitgevoerd door onze professionele experten. Zij steunen daarbij op de karakteristieken van uw onroerend goed en maken een vergelijkende studie op basis van de geactualiseerde referentiepunten die pajota heeft kunnen opbouwen sinds 1971.
Wij stellen een volledig dossier samen opdat kandidaten onmiddellijk een overzicht zouden hebben van alle vereiste keuringen en informatie. Indien u dat wenst, plaatsen wij ook een zichtbaar uithangbord.


Uw eigendom wordt correct, volledig en aantrekkelijk voorgesteld op onze eigen drukbezochte website die gemiddeld 26.000 bezoekers per maand telt en op meerdere andere nationale sites. Onze internetservice voorziet tevens een uitwisseling met de andere Certes kantoren. Daarenboven wordt uw onroerend goed met kleurenfoto en alle gedetailleerde informatie voorgesteld in onze eigen pajotakrant die verschijnt op 89.000 exemplaren in de ganse regio!


Elk dossier wordt steeds opgevolgd door onze master in het notariaat die een verkoopovereenkomst opstelt en alles bespreekt met uw notaris.
Kortom, u kan overtuigd zijn dat uw verkoop met de beste zorgen wordt behandeld.

5 commentaren

Karlien Van Nerom - een week geleden
Pajota, een vastgoedkantoor dat top service biedt, zeer professioneel en klantvriendelijk is. 4 weken heb ik de eer gehad om hier stage te lopen en deel uit te maken van het aangename Pajota team. Aan alle collega's bedankt voor de toffe en leerrijke stage!
Nancy Van Den Driessche - een maand geleden
Hulp verzekerd met onze medewerkers Aurelie Meert en Dietger Van Steertegem van Pajota. Wel bedankt voor de goede samenwerking. Een sympathieke Team !
Julie Coart - 2 maanden geleden
Zeer tevreden over de samenwerking met Pajota. Door de vlotte communicatie van Felie Beeckman gevolgd door een aangenaam huisbezoek met Eline Ermens vonden we een huis dat ons volledig in de smaak viel. Deze 2 medewerkers van Pajota waren ten allen tijden beschikbaar om te antwoorden op onze vragen en hiervoor zouden we ze oprecht willen bedanken.
Thomas Meert - 2 maanden geleden
Dankzij Pajota vonden wij het huis dat volledig voldeed aan onze verwachtingen. Hiervoor zou ik graag de medewerkers van Pajota willen bedanken in het voornaamste Felie Beeckman en Eline Ermens voor de vlotte en professionele samenwerking.
Abdelhakim Saboundji - 2 maanden geleden
Over de service en opvolging dat Rune Stallaert biedt bij het zoeken van een goed volgens de gevraagde criteria is niets te zeggen. Samen met het feit dat het een heel sympathiek persoon is die zijn tijd neemt om naar zijn klanten te luisteren, maakt van hem een ideale makelaar. Het was voor mij een aangename ervaring en ontmoeting!

Adres:
Astridlaan 1, 1700 Dilbeek, België
Tel:02 466 05 75
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Woensdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Donderdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 12:00 PM, 2:00 - 5:30 PM
Zaterdag: 9:00 AM - 12:00 PM
Zondag: Gesloten