Schuermans & Partners

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Tremelo
  4. Schuermans & Partners

Immokantoor Schuermans & Partners

Astridstraat 13 1, 3120 Tremelo, België

Over Schuermans & Partners

Denkt u eraan uw woning te verkopen? Graag komen wij bij u langs om onze diensten voor te stellen. We bekijken de woning en bepalen in overleg de prijs aan welke u de woning wenst te verkopen. Vanaf dat moment nemen wij alle zorgen uit uw handen en stellen alles in het werk om uw woning te verkopen, en dit zo snel mogelijk aan de best mogelijke prijs. Wij garanderen u een optimale service.


Verhuur van uw woning

Komt uw woning vrij of heeft u een investeringsappartement dat verhuurd dient te worden. Wij verzorgen het volledige verhuringsproces en leggen u, na uitgebreide screening, alle kandidaturen voor. Op basis van de door ons aangeleverde informatie selecteert u uw nieuwe huurder. Wij maken de overeenkomst op en zorgen voor de registratie van dit document.

 

Gratis waardebepaling

U hebt er ongetwijfeld al eens over nagedacht: U enst een grotere woning, meer kamers, een grotere tuin? Of, integendeel, u wenst iets kleiner, dat minder onderhoud vraagt zodat u meer kunt genieten van uw vrije tijd? Of wenst u gewoon van omgeving te veranderen? Dan is het nu het moment! De markt is gunstig, er worden goede prijzen gerealiseerd. Maak snel uw afspraak.