TREVI Antwerpen

Kies voor een deskundige: efficiënt en veilig

Een eerlijke en realistische evaluatie, conform de marktprijzen.
Een uitstekende marketing en een ongeëvenaarde aanwezigheid in de pers
Een persoonlijke relatie: één enkele gesprekspartner die uw dossier opvolgt tijdens elke fase van de vastgoedtransactie.
Een ervaren verkoopteam dat uw eigendom voorstelt aan een grote groep van kopers.
Advies en tips om eenvoudig de gerealiseerde waarde van uw eigendom te verhogen
Een erkende vakkundigheid, opgebouwd over meer dan 30 jaar

5 commentaren

David vd H. - 2 maanden geleden
Zeer slechte ervaring met dit makelaarskantoor. Wij wilden eind 2016 een appartement aanschaffen maar compleet verkeerd ingelicht door Trevi. Appartement bleek verhuurt. Trevi garandeerde ons dat het vrij van huur zou zijn op het moment van afname. Koopovereenkomst getekend maar op moment van passeren was het nog verhuurd. Huidige huurders en verkopers wisten niets van het feit dat wij het vrij van huur zouden kopen. Gevolg, koop moest worden ontbonden en wij zijn ?11000 kwijt geraakt. Nooit enig excuus of compensatie vanuit Trevi, die wel hun ereloon hebben opgestreken. Erg triest en mijn inziens misbruik gemaakt van het feit wat wij uit Nederland kwamen en niet op de hoogte waren van de wetgeving
Michiel Baert - 2 maanden geleden
Vier maal gebeld voor een pand dat te koop stond, gespreid over twee weken. Telkens neemt men op maar is de betrokken medewerker toevallig niet aanwezig, hij zal me later terugbellen. Laatste keer ging ik zeker de dag zelf teruggebeld worden. Het pand is ondertussen al twee maal op immoweb geplaatst en is nog steeds niet verkocht. Als ik de andere reviews bekijk kan ik enkel besluiten dat ontzettend veel mensen hallucinante zaken meemaken bij Trevi.
Jimmy Velghe - 4 maanden geleden
Absoluut niet aan te bevelen. Op het laatste reageerden ze zelfs niet meer op alle openstaande zaken. Een vriendelijke heer van een ander kantoor heeft de boel nog proberen te redden, wist zelf ook dat het hopeloos was.
Sophie Gude - 9 maanden geleden
Komen niet opdagen bij een afspraak en nemen vervolgens de telefoon niet op. Niet echt prettig als je 1,5 uur in de auto hebt gezeten om een appartement te bezoeken.
Prathees Thiraviyarajah - 2 jaren geleden
People please never go with trevi. The are cheating and never do their work correctly. i receiving everymonth at leats 2 bills which totally wrong and i have to email then mire tha 10 time to solve the issue. Please avoide this company

Adres:
ItaliĆ«lei 70, Antwerpen, België
Tel:03 205 64 27
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:00 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:00 PM
Woensdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:00 PM
Donderdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:00 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:00 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten