Vansweevelt Makelaars - Geel

Vansweevelt makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespecialiseerd is in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).
De kenmerken die onze werkwijze typeren en ook onze groei hebben gestimuleerd zijn eenvoudig:

Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
zo'n 12 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel en Herentals dagelijks in voor uw eigendom.

Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.

Een lange termijnvisie geeft ons vertrouwen in de toekomst:
aansluiten bij het kwaliteitslabel “Certes”, de verhuis naar een nieuw hoofdkantoor te Turnhout in 2005 en constante investeringen in onze eigen website en op immoweb (de grootste vastgoedwebsite van België) zijn daar onderdeel van.

5 commentaren

Guy Joris - 4 maanden geleden
Wij hebben onze woning te Mol via Vansweevelt makelaars verkocht. Alles is goed verlopen. Correcte waardebepaling, goede fotoreportage, vlotte bezichtigingen en op korte termijn een verkoop gerealiseerd. Bedankt Jan en hele Vansweevelt team!
Evert Wens - 4 maanden geleden
Vlotte verhuring via kantoor Geel. Bedankt Jan!
Egon Willems - 4 maanden geleden
Super afhandeling van de verhuur van mijn huis door Vansweevelt Geel. Vansweevelt (Jan Joris) neemt de zorgen van de verhuurder met veel plezier over. Correcte afhandeling en de afspraken die gemaakt werden zijn volledig nagekomen door Jan. Bedankt en als we nog eens beroep moeten doen op een vastgoedkantoor 1 adres "Jan Joris -Vansweevelt Geel"
Rudi Peters - 5 maanden geleden
Goede uitleg van welke stappen ondernomen moesten worden om het huis te verkopen. Alle documenten op tijd in orde gebracht. De afspraken om het huis te bezoeken met potentiƫle kopers waren altijd op tijd. Jan-Joris heeft een uitstekende job gedaan en wij zijn zeer tevreden met de uiteindelijke verkoop van ons huis. Rudi & Annita
Willy Verheyen - 5 maanden geleden
De verkoop is gebeurd binnen een correcte termijn. De service was zoals het hoort !

Adres:
Pas 151, 2440 Geel, België
Tel:014 58 05 05
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 12:00 PM
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten