Vansweevelt Makelaars - Turnhout

Vansweevelt makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespecialiseerd is in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).


De kenmerken die onze werkwijze typeren en ook onze groei hebben gestimuleerd zijn eenvoudig:

 

Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
zo'n 12 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel en Herentals dagelijks in voor uw eigendom.Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.Vansweevelt makelaars draagt het Certes-label, een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap. Certes verenigt onafhankelijke vastgoedmakelaars die elk in hun regio een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Ze werken op diverse domeinen samen om u nog beter van dienst te zijn. Tastbare kwaliteit is de rode draad in hun gezamenlijke aanpak.

5 commentaren

Peter Geerinckx - 4 weken geleden
Nieuwbouwappartement gekocht via Jasper. Hij doet echt alle moeite om je zo goed mogelijk te informeren. Wel belangrijk dat je zelf alle documenten naleest om 'verborgen' kosten te ontdekken.
shahzad aamir - 4 maanden geleden
Mr guy dema helped me alot .I really appreciate him..
Toon Van den Putte - 4 maanden geleden
Wij hebben begin dit jaar (2018) ons huis verkocht via Vansweevelt Makelaars Turnhout. Verkoper van dienst Jens was heel aangenaam en naturel, wat wij heel belangrijk vinden. Hij liet een professionele fotoreportage maken en dat had zijn effect niet gemist: na een uurtje online hadden we al een afspraak en drie dagen later was de verkoop een feit! Ook de administratieve rompslomp achteraf verliep zeer vlot zodat wij een maand vroeger dan verwacht onze centen kregen. Vansweevelt Makelaars Turnhout: een echte aanrader! Bedankt voor alles, Natasja en Toon
Christel Paulussen - 4 maanden geleden
hoi, zeer tevreden geweest over de aanpak om onze zaak /woonst te koop te stellen. Na verschillende keuzemogelijkheden van kandidaten , hebben wij uiteindelijk besloten om onze zaak te verbouwen tot volledige woonst, met nu een zeer mooi resultaat! Wil toch zeker Jens Van Nijen bedanken om zo fijn hiermee om te gaan, en de inzet die hij heeft geleverd.dankjewel Jens En veel succes verder!een sprankelend 2019 VANSWEEFELT makelaars!!!
Sven van Hoeck - 10 maanden geleden
Good at their job

Adres:
Graatakker 91, 2300 Turnhout, België
Tel:014 41 42 42
Openingsuren:
Maandag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:30 PM
Dinsdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:30 PM
Woensdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:30 PM
Donderdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:30 PM
Vrijdag: 9:00 AM - 12:30 PM, 1:30 - 5:30 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten