Woonkantoor Lennik

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Lennik
  4. Woonkantoor Lennik

Immokantoor Woonkantoor Lennik

Alfred Algoetstraat 22, 1750 Lennik, België

Over Woonkantoor Lennik

WOONKANTOOR is reeds meer dan 35 jaar uw vastgoedspecialist en heeft al meer dan 2000 gezinnen aan een nieuwe eigendom geholpen.

Tevens is WOONKANTOOR het enige kantoor in de ruime regio dat u het volledige aanbod van diensten in de vastgoedsector kan aanbieden.

WOONKANTOOR staat onder de toezichthoudende autoriteit van het BIV en onderwerpt zich aan de deontologische code van de vastgoedmakelaars.

WOONKANTOOR werkt enkel met BIV erkende makelaars die 7 dagen op 7 ter uwer beschikking staan.

Als lid van de CIB werkt WOONKANTOOR met de meest recente overeenkomsten. Elke wijziging wordt onmiddellijk aangepast door de juridische dienst van de CIB en door ons overgenomen.

Bij WOONKANTOOR bent u dus zeker van een perfecte service en kwalitatieve opvolging.

Door onze jarenlange ervaring, beroepsbekwaamheid en onze correcte manier van werken, hebben wij het in ons gestelde vertrouwen waargemaakt.

 

De verkoop van uw woning, grond of handelspand is bij ons in goede handen. Wij handelen voor u het hele traject zorgvuldig af, van werving tot verwerking en realisatie. Wij zorgen ervoor dat de nodige documenten worden aangevraagd en besteden de gewenste zorg aan publiciteit (bord “te koop” aan uw eigendom, uithangbord in onze kantoren, publicatie in de streekkrant en op internet: www.woonkantoor.be, www.immoweb.be, www.vitrine.be, www.hebbes.be, www.vlan.be, uitbreiding mogelijk, zowel op internet als in de geschreven pers en regionale woontelevisie zoals Ring TV).

5 beoordelingen

image description

Heel tevreden over de samenwerking! Bedankt voor de professionele aanpak bij de verkoop van onze ouderlijke woning. TOP!

image description

Professionele aanpak. Prachtteam. Duidelijke informatie. Heel deskundig.

image description

Good real estate advice and great people.