Immokantoren in Antwerpen en omgeving(117)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Antonissen Development Group BVBA
Antonissen Development Group BVBA
Antonissen ontwerpt, ontwikkelt en realiseert vastgoed met een meerwaarde. Een meerwaarde voor u, de toekomstige gebruiker of bewoner van het pand. Maar ook een meerwaarde voor de omgeving en de buurt waarin het gebouw verrijst. Want al onze proje..
Napelsstraat 8, 2000 Antwerpen, België
Brabo Immo
Brabo Immo
Het BRABO-TEAM is een sterk team, professioneel onderlegd, en staat u bij om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwbouw appartement.   Brabo gestart in 1975, is reeds 39 jaar een begrip in de boeiende wereld van het vastgoed. D..
Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen, België
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes is een professioneel , dynamisch en meertalig vastgoedkantoor met 20 jaar ervaring in verkoop. Wij specialiseren in verkoop en verhuur van panden in België. Wij gaan wereldwijd op zoek naar vastgoed voor ons bestaande klient..
Van Eycklei 17, 2018 Antwerpen, België
Fides Invest
Fides Invest
In tegenstelling tot de traditionele projectontwikkelaars, maken wij geen loze beloftes en verbloemen wij de realiteit niet met mooie beelden. Wij kiezen er voor om onze appartementen pas in verkoop te plaatsen wanneer ze 100% opgeleverd zijn. U w..
Van Eycklei 1, 2018 Antwerpen, België
Groep L.
Groep L.
..
Ankerrui 26/-30, 2000 Antwerpen, België
Immodôme
Immodôme
Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning? Alle emoties onder één dak. Een snelle ko..
Sint-Katelijnevest 24, 2000 Antwerpen, België

Marcon Group
Marcon Group
Reeds jaren zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verbouwen van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen in het bruisende hart van Antwerpen, alsook in de regio groot Antwerpen. Alle appartementen worden door onszelf verhuurd en worden..
Amerikalei 133, 2000 Antwerpen, België
Mopro Group NV
Mopro Group NV
Mopro Invest geeft monumentaal erfgoed oude luister terug. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen. Ze zijn er nog volop historische monumentale gebouwen die in..
Oostenstraat 51, 2018 Borgerhout, België
Morel & Co
Morel & Co
Wij zijn gespecialiseerd in     aankoop van eigendommen     verkoop van gerenoveerde eigendommen ( eigen projecten )     verkoop van eigendommen voor particulieren     verhuur ..
Sint-Hubertusstraat 87, 2600 Berchem, België
Movast
Movast
Movast is reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent. Movast realiseerde in het verleden reeds kantoorgebouwen (o.a. Lamorinièrestraat, Mechel..
Leopold de Waelplaats 6, 2000 Antwerpen, België
The Retail Group
The Retail Group
..
Schildersstraat 1, 2000 Antwerpen, België
Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed verkoopt betaalbare nieuwbouw - appartementen op verschillende locaties rond Antwerpen.   Activiteiten nieuwbouwprojecten activiteiten verkoop / verhuur ..
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen, België
Reds Immo
Reds Immo
Zoals bij de meeste mensen is uw woning de belangrijkste investering.  Wanneer u deze wenst te verkopen, wilt u dit uiteraard op de beste manier.  Met andere woorden aan de beste prijs in een zo kort mogelijke termijn.  Via de juist..
Orteliuskaai 8, 2000 Antwerpen, België
Wellimmo Realty
Wellimmo Realty
Vanuit onze kantoren gelegen tegenover het Museum Aan de Stroom staan wij klaar om uw aanspreekpunt te zijn in al uw vastgoedondernemingen. Onze kernwaarden SERVICE, KNOW-HOW en VISIE  verzekeren u van het comfort om u zorgeloos te begeve..
Tavernierkaai 2 bus 29, 2000 Antwerpen, België
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen, België
Markgrave Vastgoed
Markgrave Vastgoed
Markgrave Vastgoed NV is een deskundig vastgoedkantoor met meerdere decennia ervaring in alle domeinen van de vastgoedmarkt. Sinds 1924 het vertrouwen waard.   Activiteiten verkoop / verhuur / projecten Sinds 1924 het v..
Lange Nieuwstraat 27, 2000 Antwerpen, België
Immo C & S
Immo C & S
De diensten van Immo Cuypers & Service van van A tot Z. U kan rekenen op een volledige ondersteuning bij de inkoop, verkoop en consulting. Wij waarderen uw eigendom steeds realistisch, en dit volledig vrijblijvend. Onze service geldt tot het e..
Amsterdamstraat 27, 2000 Antwerpen, België
Quares
Quares
Quares staat voor Quality Real Estate Services. Quares is een vastgoedspecialist, die zowel op de Belgische, Nederlandse, en Luxemburgse markt actief is. De onderneming heeft als voornaamste objectief om de financiële return op vastgoed van p..
Leopold de Waelplaats 8, 2000 Antwerpen, België
CENTURY 21 Abricasa
CENTURY 21 Abricasa
Welkom op de website van CENTURY 21 Abricasa, het CENTURY 21 kantoor in uw regio! Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren? Bent u zelf op zoek? Of wenst u uw buitenlandse dromen waar te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! ..
Kasteelstraat 58 , 2000 Antwerpen, België
Makelaarskantoor De Meester
Makelaarskantoor De Meester
Een uitzonderlijke ervaring sinds 1994 met een grote deskundigheid in residentieel vastgoed in en rond Antwerpen. Ons professioneel en enthousiast team van gediplomeerde en BIV-erkende vastgoedmakelaars, staat garant voor een eerlijke en hoge ..
Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen, België