Immokantoren in Berchem en omgeving(99)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes is een professioneel , dynamisch en meertalig vastgoedkantoor met 20 jaar ervaring in verkoop. Wij specialiseren in verkoop en verhuur van panden in België. Wij gaan wereldwijd op zoek naar vastgoed voor ons bestaande klient..
Van Eycklei 17, 2018 Antwerpen, België
Fides Invest
Fides Invest
In tegenstelling tot de traditionele projectontwikkelaars, maken wij geen loze beloftes en verbloemen wij de realiteit niet met mooie beelden. Wij kiezen er voor om onze appartementen pas in verkoop te plaatsen wanneer ze 100% opgeleverd zijn. U w..
Van Eycklei 1, 2018 Antwerpen, België
Immodôme
Immodôme
Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning? Alle emoties onder één dak. Een snelle ko..
Sint-Katelijnevest 24, 2000 Antwerpen, België
Marcon Group
Marcon Group
Reeds jaren zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verbouwen van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen in het bruisende hart van Antwerpen, alsook in de regio groot Antwerpen. Alle appartementen worden door onszelf verhuurd en worden..
Amerikalei 133, 2000 Antwerpen, België
Mopro Group NV
Mopro Group NV
Mopro Invest geeft monumentaal erfgoed oude luister terug. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen. Ze zijn er nog volop historische monumentale gebouwen die in..
Oostenstraat 51, 2018 Borgerhout, België
Morel & Co
Morel & Co
Wij zijn gespecialiseerd in     aankoop van eigendommen     verkoop van gerenoveerde eigendommen ( eigen projecten )     verkoop van eigendommen voor particulieren     verhuur ..
Sint-Hubertusstraat 87, 2600 Berchem, België

Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed verkoopt betaalbare nieuwbouw - appartementen op verschillende locaties rond Antwerpen.   Activiteiten nieuwbouwprojecten activiteiten verkoop / verhuur ..
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen, België
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen, België
Markgrave Vastgoed
Markgrave Vastgoed
Markgrave Vastgoed NV is een deskundig vastgoedkantoor met meerdere decennia ervaring in alle domeinen van de vastgoedmarkt. Sinds 1924 het vertrouwen waard.   Activiteiten verkoop / verhuur / projecten Sinds 1924 het v..
Lange Nieuwstraat 27, 2000 Antwerpen, België
Sorenco nv
Sorenco nv
Sorenco doet meer dan uw woning verkopen       Een realistische waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de plaatselijke markt.     Adviesverlening om uw eigendom aantrekkelijk te maken voor ..
Grotesteenweg 511, 2600 Berchem, België
Immo Vasta
Immo Vasta
Immovasta is een jong bedrijf met jarenlange know-how.  Drijvende kracht achter het geheel is een team van jonge, gedreven en gemotiveerde mensen, die reeds jarenlang met elkaar samenwerken. Constant op zoek naar vernieuwing. We geloven in on..
Kroonstraat 214, 2140 Borgerhout, België
Hugo Ceusters Antwerp
Hugo Ceusters Antwerp
De GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS) is ontstaan uit de fusie tussen IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (met HUGO CEUSTERS BEHEER) en SCMS.   IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (IHC) / HUGO CEUSTERS BEHEER, de eerste zelfstandige onderneming spe..
Uitbreidingstraat 72, 2600 Berchem, België
De Eigenaarsbond vzw
De Eigenaarsbond vzw
De Eigenaarsbond (Eb) is een onafhankelijke belangengroepering, gesticht op 22 februari 1941 (hiermee de oudste van België) om ten dienste te staan van eigenaars en mede-eigenaars, privépersonen en professionelen zoals beheerders, rent..
Otto Veniusstraat 28, 2000 Antwerpen, België
Immo De Laet Berchem
Immo De Laet Berchem
Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld. Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten..
Grotesteenweg 152, 2600 Berchem, België
Meiboom Vastgoed
Meiboom Vastgoed
Wie geluk en voorspoed wil afroepen over zijn nieuwe woning plaatst volgens een aloude traditie een meiboom op de nok van het dak. Bij Meiboom Vastgoed streven we naar een gelukkige en voorspoedige verkoop, verhuur, aankoop of huur van uw vastgoed..
Lodewijk van Berckenlaan 167, 2140 Borgerhout, België
Trent Immo
Trent Immo
Na menige jaren werkzaam te zijn geweest in het brede domein van vastgoed en beheer van gebouwen werd de tijd rijp om een eigen bedrijf op te starten. TRENT ging van start midden mei 2006 en kent nu reeds een stevige groei. Kwaliteit in dienst..
Elisabethlaan 108, 2600 Berchem, België
Coprimmo BVBA
Coprimmo BVBA
Coprimmo is als zelfstandig en onafhankelijk immokantoor opgericht in 1996. Al heel snel waren er verschillende medewerkers actief om te kunnen voldoen aan een almaar groeiende vraag. Dat had toen en heeft nu nog altijd te maken  met de uitst..
Fruithoflaan 1, 2600 Berchem, België
Quest Real Estate
Quest Real Estate
Bent u op zoek naar een karaktervolle woning of een interessante bouwgrond? Of bezit u een stijlvol huis of appartement dat u te koop wilt aanbieden? Quest staat klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van kwalit..
Ringlaan 110, 2610 Wilrijk, België
Cityplus I Real Estate
Cityplus I Real Estate
waar we eerst en vooral fier op kunnen zijn, maar vooral waar zowel u als uw eigendom deel van uitmaakt. Bij iedere verkoop geven wij, CITYPLUS real estate, elke keer opnieuw een stukje van onze Stad bloot en laten we onze zoekende klant mee g..
Britse Lei 56, 2000 Antwerpen, België
habicom vastgoed & advies
habicom vastgoed & advies
Als het om vastgoed gaat, weet Habicom raad! Habicom Vastgoed, een zaak van vertrouwen ! activiteiten verkoop / verhuur ..
Antwerpsestraat 292, 2640 Mortsel, België