Immokantoren in Berendrecht en omgeving(76)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Brabo Immo
Brabo Immo
Het BRABO-TEAM is een sterk team, professioneel onderlegd, en staat u bij om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwbouw appartement.   Brabo gestart in 1975, is reeds 39 jaar een begrip in de boeiende wereld van het vastgoed. D..
Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen, België
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes is een professioneel , dynamisch en meertalig vastgoedkantoor met 20 jaar ervaring in verkoop. Wij specialiseren in verkoop en verhuur van panden in België. Wij gaan wereldwijd op zoek naar vastgoed voor ons bestaande klient..
Van Eycklei 17, 2018 Antwerpen, België
Fides Invest
Fides Invest
In tegenstelling tot de traditionele projectontwikkelaars, maken wij geen loze beloftes en verbloemen wij de realiteit niet met mooie beelden. Wij kiezen er voor om onze appartementen pas in verkoop te plaatsen wanneer ze 100% opgeleverd zijn. U w..
Van Eycklei 1, 2018 Antwerpen, België
Immo De Laet Wilrijk
Immo De Laet Wilrijk
Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld. Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten..
Kleine Steenweg 9, 2610 Wilrijk, België
Marcon Group
Marcon Group
Reeds jaren zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verbouwen van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen in het bruisende hart van Antwerpen, alsook in de regio groot Antwerpen. Alle appartementen worden door onszelf verhuurd en worden..
Amerikalei 133, 2000 Antwerpen, België
Morel & Co
Morel & Co
Wij zijn gespecialiseerd in     aankoop van eigendommen     verkoop van gerenoveerde eigendommen ( eigen projecten )     verkoop van eigendommen voor particulieren     verhuur ..
Sint-Hubertusstraat 87, 2600 Berchem, België

Movast
Movast
Movast is reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent. Movast realiseerde in het verleden reeds kantoorgebouwen (o.a. Lamorinièrestraat, Mechel..
Leopold de Waelplaats 6, 2000 Antwerpen, België
The Retail Group
The Retail Group
..
Schildersstraat 1, 2000 Antwerpen, België
Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed
Woonconcept Vastgoed verkoopt betaalbare nieuwbouw - appartementen op verschillende locaties rond Antwerpen.   Activiteiten nieuwbouwprojecten activiteiten verkoop / verhuur ..
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen, België
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Antwerp
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Leopoldstraat 77, 2000 Antwerpen, België
Quares
Quares
Quares staat voor Quality Real Estate Services. Quares is een vastgoedspecialist, die zowel op de Belgische, Nederlandse, en Luxemburgse markt actief is. De onderneming heeft als voornaamste objectief om de financiële return op vastgoed van p..
Leopold de Waelplaats 8, 2000 Antwerpen, België
CENTURY 21 Abricasa
CENTURY 21 Abricasa
Welkom op de website van CENTURY 21 Abricasa, het CENTURY 21 kantoor in uw regio! Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren? Bent u zelf op zoek? Of wenst u uw buitenlandse dromen waar te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! ..
Kasteelstraat 58 , 2000 Antwerpen, België
Dewaele Wilrijk
Dewaele Wilrijk
Bij Dewaele | vastgoed met advies staat klantentevredenheid voorop. Wij stellen ons dan ook persoonlijk garant voor een optimale dienstverlening. Indien er zich toch problemen zouden voordoen zijn wij steeds bereid om naar jou te luisteren. Alvast..
Kern 32, 2610 Wilrijk, België
Las Immobilien
Las Immobilien
LAS IMMOBILIEN is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in advies en bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Dankzij de jarenlange ervaring, heeft Las Immobiliën de vaardigheid op ieder ogenblik rekening te houden met d..
Berkenlaan 44, 2610 Wilrijk, België
REALIS
REALIS
REALIS focust zich op 3 niches: zorgvastgoed, studentenflats en nieuwbouwappartementen.   Op zoek naar een nieuwe woonst? Wilt u een woning kopen of huren? We hebben een divers en ruim aanbod in zorgvastgoed, studentenflats en nie..
Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen, België
ERA De Kern
ERA De Kern
Waarom voor ERA kiezen om uw pand te verkopen? Een verkoop van een pand brengt heel wat vragen met zich mee. ERA is het enige immobiliënkantoor dat u in elke stap van het verkoopproces bijstaat met raad maar vooral ook daad. acti..
Heistraat 73, 2610 Wilrijk, België
Cityplus I Real Estate
Cityplus I Real Estate
waar we eerst en vooral fier op kunnen zijn, maar vooral waar zowel u als uw eigendom deel van uitmaakt. Bij iedere verkoop geven wij, CITYPLUS real estate, elke keer opnieuw een stukje van onze Stad bloot en laten we onze zoekende klant mee g..
Britse Lei 56, 2000 Antwerpen, België
Bricks N Stones
Bricks N Stones
Bij ons kan U terecht voor een professionele en persoonlijke aanpak. Samen met uw vertrouwenspersoon gaan wij op zoek naar dé kandidaat voor uw woonst. Graag bieden wij als dynamisch en ervaren team onze expertise aan. Een correcte waa..
Leopold De Waelplaats 5, 2000 Antwerpen, België
Brody
Brody
Elad Brody bekwaamt zich reeds vele jaren in de ontwikkeling van projecten van hoogstaande kwaliteit en heeft de nodige expertise op gebied van residentieel vastgoed. Onze gespecialiseerde teams kunnen bogen op jarenlange ervaring voor de realisat..
Britse Lei 19, 2000 Antwerpen, België
Engel & Völkers Antwerp Centrum
Engel & Völkers Antwerp Centrum
Welkom bij Engel & Völkers in Antwerpen Antwerpen was vroeger en is ook nu als bruisende metropool bijzonder attractief voor kunstenaars, creatievelingen en intellectuelen. Deze prachtige stad aan de Schelde is het centrum van de diam..
Leopoldstraat 49, 2000 Antwerpen, België