Immokantoren in Bree en omgeving(6)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Klaps Vastgoed
Klaps Vastgoed
Een onroerend goed is altijd een belangrijk bezit, hoe groot of hoe klein het ook is ! Uw huis, uw appartement, uw grond of uw handelszaak; ze zijn u veel waard. Dan is het logisch dat u op zoek gaat naar een betrouwbare partner wanneer u uw o..
Kloosterpoort 20, 3960 Bree, België
ERA ImmoGO
ERA ImmoGO
Sinds jaar en dag is de missie van ons kantoor onze klanten op een gedreven, correcte en reële manier bijstaan “als het tijd is voor een nieuw verhaal”. Deze missie is gestart in 2001 als Govers Immobiliën. Om onze klante..
Stationswal 5, 3960 Bree, België
Breese Tegelcentrale
Breese Tegelcentrale
Een nieuwe woning of appartement koopt u niet iedere dag. Het gaat dan ook om een aanzienlijke investering. Hiervoor bent u bij ons, Breese Immo Maatschappij (BIM) NV, aan het juiste adres. We ontwikkelen onze eigen projecten: van ontwerp tot op..
Industrieterrein Kanaal-Noord 1106, 3960 Bree, België
Beneca Vastgoed Bvba
Beneca Vastgoed Bvba
Al meer dan 30 jaar is uw zoektocht naar immo in Limburg onze zorg. Of u nu iets zoekt om te kopen of om te huren, wij bieden u een zeer ruim aanbod vastgoed in de regio Noord Oost Limburg. Onze medewerkers staan voor u klaar om de juiste ..
Stationswal 28, 3960 Bree, België
Bloemen Vastgoed
Bloemen Vastgoed
Meer dan 30 jaar onroerend goed ervaring in Limburg en dit in alle prijsklassen en zowel verkoop, verhuur, overdracht handelszaken en adviezen in nieuwbouwprojecten. We bieden u: Een buitengewoon hoog niveau van communicatie Efficient onde..
Stationswal 28, 3960 Bree, België
Carine Rijken
Carine Rijken
Uw onroerend goed "goed" verkopen of verhuren of samen met u op zoek gaan naar de woning of de handelsruimte die bij u past of naar het bedrijfspand dat u nodig heeft is, dat is onze missie. In dit proces is een betrouwbare zakenpart..
Regenboogstraat 21A, 3960 Bree, België