Immokantoren in Diest en omgeving(8)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Prof-lmmo bvba
Prof-lmmo bvba
Bemiddelaar voor de koper.  Deze manier van werken is nieuw in België en is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten.  In de grootsteden heeft dit al zijn intrede gedaan en zeker zijn nut bewezen.   Prof-Immo bvba&nb..
Demerstraat 31, 3290 Diest, België
ERA De Piramide
ERA De Piramide
ERA De Piramide / Nobis heeft een stevige traditie als vastgoedkantoor.   De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op en in 1997 vestigde De Piramide Nobis zich als een nieuw vastgoedkantoor. De bi..
Halensebaan 68, 3290 Diest, België
Be-Housing
Be-Housing
Sinds 1984 actief op de Belgische huisvestiging markt. Graag ontvangen wij u als gast en heten u een warm welkom in ‘your home away from home’, een comfortabele flat, kamer of appartement, wij verwennen u met oprechte gastvrijheid. ..
Ezeldijk 14, 3290 Diest, België
Alvast Immo
Alvast Immo
Gelegen in hartje Diest is Alvast immo jouw vastgoedmakelaar die het anders, beter en sterker aanpakt. Ontdek ons ruim aanbod aan huizen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten, lofts en studio's te koop en te huur. Dit immobili&eu..
Graanmarkt 2, 3290 Diest, België
Certes Immo Diest
Certes Immo Diest
Immo Diest, ontstaan uit het vroegere V&V Immo (opgericht in 1999 door Pascale Vanaudenhove en Jan Vanonckelen), is op vlak van verkoop en verhuur van vastgoed een gevestigde waarde in de regio en heeft tevens het grootste aanbod.   ..
Hasseltsestraat 17, 3290 Diest, België
Den Anker nv
Den Anker nv
Zoekt u een woning, overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woonhuis of heeft u een ander huis op het oog? Dan bent u bij ons in de juiste makelaarshanden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of verhuring van uw eigendom. Ook ..
Koning Albertstraat 3, 3290 Diest, België

Immo Groep 5 Diest
Immo Groep 5 Diest
Ons team? Een evenwichtige combinatie van jonge, dynamische krachten en vakbekwame vastgoedspecialisten met een uitgebreide expertise achter de kiezen. Onze gemene deler? Een passie voor vastgoed en een sterke wil om uw immowensen waar te maken...
Ferdinand Allenstraat 4, 3290 Diest, België
Mac Projectontwikkeling Nv
Mac Projectontwikkeling Nv
Mac projectontwikkeling is een dynamisch familiebedrijf dat gevestigd is in Diest. Sinds de oprichting in 1991 realiseerde Mac al meer dan 70 nieuwbouwprojecten en renovaties. Onze firma is gespecialiseerd in eigen bouwprojecten waarbij we zel..
Refugiestraat 25, 3290 Diest, België