Immokantoren in Drongen en omgeving(14)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Immogroup Gent
Immogroup Gent
Zoekt u de ideale plaats om uw droomwoning te bouwen? Of is uw onderneming aan ademruimte toe en zoekt u een grond om verder te kunnen groeien? In de regio Gent-Meetjesland staat Immogroup Gent u bij met raad en daad. We zijn de onbetwiste expert ..
Mariakerksesteenweg 88, 9031 Drongen, België
Van Welden Vastgoed
Van Welden Vastgoed
Omdat specialisatie leidt tot betere resultaten, heeft elk vastgoedkantoor op zich een afgebakende taak. Zo houdt Van Welden Vastgoed zich uitsluitend bezig met de verkoop van panden in en rond Gent.   Aarzel niet om ons te contactere..
Rondehuisjesdreef 3, 9031 Drongen, België
Durabrik Construction
Durabrik Construction
Een woning kopen of bouwen is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt. Het gaat over grote investeringen en je neemt keuzes die je geluk en je leven bepalen. Mensen hierbij begeleiden, is niet niets. Dat vraagt zorg en aandacht, maar oo..
Landegemstraat 10, 9031 Drongen, België
Jacobs Vastgoed GCV
Jacobs Vastgoed GCV
Als vastgoedmakelaars bemiddelen wij inzake de verkoop van uw onroerend goed ( bv woning, appartement of bouwproject). Bij verkopen van een huis komt er meer kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit hand..
Kerselaarstraat 11, 9030 Mariakerke, België
CENTURY 21 Hippodroom
CENTURY 21 Hippodroom
Wenst u ook uw eigendom (woning, appartement, grond) te verkopen? Ons professioneel team streeft niet enkel naar kwantiteit maar naar KWALITEIT en SERVICE met een persoonlijke aanpak. We stellen niet enkel te koop, WIJ VERKOPEN (99% van onze..
Mariakerksesteenweg 80 , 9031 Drongen, België
Leiegoed
Leiegoed
tarieven ereloon ; - verkoop residentieel - 3% (excl btw)                              - verhuur reside..
Drongenplein 5, 9031 Drongen, België

Concept BVBA
Concept BVBA
Concept is een bouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen , verbouwen en afwerken van energiezuinige kwaliteitswoningen, volgens de écht traditionele bouwmethode. Ze wist zich een unieke reputatie op te bouwen door zijn efficië..
Mariakerksesteenweg 207, 9031 Drongen, België
ERA Vastgoed Ryckaert Mariakerke
ERA Vastgoed Ryckaert Mariakerke
ERA Vastgoed Ryckaert is thuis in alle facetten van de transactie van onroerend goed. ERA Vastgoed Ryckaert is specialist in de verkoop van gronden, woningen en appartementen in de regio Gent – Eeklo – Zelzate. Meer dan 15 jaar er..
Brugsesteenweg 390, 9030 Mariakerke, België
Greenbuild Konstrukt
Greenbuild Konstrukt
Wij investeren enkel op toplocaties dewelke garant staan voor een stabiele en veilige vastgoedinvestering. Of u nu investeert voor eigen bewoning of voor verhuur, onze entiteiten waarborgen door hun topligging een hoog rendement en zorgen samen ..
Krommehamlaan 23, 9031 Drongen, België
Immo Jacques
Immo Jacques
Immobiliën - Binnenland   ..
Hof van Eden 2, 9031 Drongen, België
Immobiliaire Wimbledon NV
Immobiliaire Wimbledon NV
Immobiliën - Binnenland   ..
Bassebeekstraat 13, 9031 Drongen, België
Immogranit
Immogranit
Projectonwikkeling Verhuur van kantoren en magazijnen Verkoop van nieuwbouw-appartementen   Bij de oprichting van ETABLISSEMENT ED. BLOCK in 1868 had de oprichter Edmond Block nooit kunnen denken dat zijn ooit zo florerende bedrij..
Industriepark-Drongen 14, 9031 Drongen, België
Neukermans Beheer BVBA
Neukermans Beheer BVBA
Neukermans Beheer is uw adres voor al uw vastgoedzaken in Gent en omliggende. Met jarenlange ervaring als syndicus en beheerder van gebouwen   Wij zijn actief in Gent en omstreken. Wij staan garant voor een persoonlijk en profess..
Maurice Dupuislaan 23, 9000 Gent, België
Vastgoedprojekten Bouquet
Vastgoedprojekten Bouquet
..
Goedingenstraat 74, 9051 Afsnee, België