Immokantoren in Edegem en omgeving(40)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Immo Vivo
Immo Vivo
"Vivo”: Leven, wonen, werken. Als erkend makelaar staan wij u graag bij in uw zoektocht naar een nieuwe woon- of werkplaats. Bent u op zoek naar een magazijn, kantoor of winkel dan kan u terecht onder de rubriek B2B te koop en B2B t..
Strijdersstraat 8, 2650 Edegem, België
Promocon vastgoed
Promocon vastgoed
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Strijdersstraat 24, 2650 Edegem, België
De Boer & Partners Hove
De Boer & Partners Hove
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Kapelstraat 71, 2540 Hove, België
Sorenco nv
Sorenco nv
Sorenco doet meer dan uw woning verkopen       Een realistische waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de plaatselijke markt.     Adviesverlening om uw eigendom aantrekkelijk te maken voor ..
Grotesteenweg 511, 2600 Berchem, België
de Huisleverancier
de Huisleverancier
U bent op zoek naar een nieuwe woning of van plan om Uw woning te verkopen of te verhuren ? Bij het "De Huisleverancier"-team bent U aan het juiste adres ! Wij staan bekend om onze uitzonderlijke aanpak, namelijk: het Totaalpakket (..
Antwerpsesteenweg 88, 2550 Kontich, België
Marimax - Reds Immobiliën
Marimax - Reds Immobiliën
Marimax Vastgoed is sinds 8 jaar reeds een gevestigde waarde onder leiding van de zaakvoerders Michel Dudink en Christine Van Kelst. Zes dagen in de week maken wij het verschil bij de verkoop, de verhuur en het beheer van uw onroerend goed in ..
Mechelsesteenweg 288, 2650 Edegem, België

Woonplanners
Woonplanners
Onze dienstverlening omvat de locatieacquisitie en de conceptontwikkeling en loopt verder zowel via de planvoorbereiding als de werfopvolging tot en met de bouwpromotie. Wij dragen met andere woorden zorg voor de volledige realisatie, in een gezam..
Prins Boudewijnlaan 53, 2650 Edegem, België
Coprimmo BVBA
Coprimmo BVBA
Coprimmo is als zelfstandig en onafhankelijk immokantoor opgericht in 1996. Al heel snel waren er verschillende medewerkers actief om te kunnen voldoen aan een almaar groeiende vraag. Dat had toen en heeft nu nog altijd te maken  met de uitst..
Fruithoflaan 1, 2600 Berchem, België
Quest Real Estate
Quest Real Estate
Bent u op zoek naar een karaktervolle woning of een interessante bouwgrond? Of bezit u een stijlvol huis of appartement dat u te koop wilt aanbieden? Quest staat klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van kwalit..
Ringlaan 110, 2610 Wilrijk, België
habicom vastgoed & advies
habicom vastgoed & advies
Als het om vastgoed gaat, weet Habicom raad! Habicom Vastgoed, een zaak van vertrouwen ! activiteiten verkoop / verhuur ..
Antwerpsestraat 292, 2640 Mortsel, België
Vastgoed Verhaegen
Vastgoed Verhaegen
Graag stellen wij ons kantoor even voor: - Een jong en dynamisch team met een waardevolle praktijkervaring, waarbij persoonlijke en voortdurende begeleiding u gegarandeerd worden. - Nieuwe cliënten vrijblijvend adviseren en dit met de..
Kapelstraat 89, Hove, België
Vastgoed Walther Van Hoof nv
Vastgoed Walther Van Hoof nv
Het expertteam van Vastgoed Walther Van Hoof is sinds 1963 een vaste waarde op de vastgoedmarkt. Ons actieterrein is de Antwerpse zuidrand, waar we onze diensten voor verkoop en verhuur van woningen en appartementen met veel deskundigheid aanbiede..
Mechelsesteenweg 141, Hove, België
Immo Point Kontich
Immo Point Kontich
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Gemeenteplein 6, 2550 Kontich, België
Promocon Vastgoed Mortsel
Promocon Vastgoed Mortsel
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan dient u ..
Liersesteenweg 2, 2640 Mortsel, België
Hans Immo Berchem
Hans Immo Berchem
De makelaars van Hans Immo kennen als geen ander reeds 3 generaties lang de vastgoedwereld in en rond de stad Antwerpen. Vanuit onze centraal gelegen kantoren zijn wij altijd in de buurt van het stadscentrum tot de omliggende gemeenten. Onze m..
Elisabethlaan 204, 2600 Berchem, België
Immo Outlook
Immo Outlook
Immo-outlook is een gevestigde waarde in regio Antwerpen. Dankzij haar jarenlange ervaring in verhuur, verkoop, syndicaat en schattingen kan u als klant rekenen op een professionele aanpak en een perfecte service. Bent u op zoek naar een Apparteme..
Prins Boudewijnlaan 78/A, 2610 Wilrijk, België
Immo Primo
Immo Primo
Niettegenstaande we in Antwerpen omringd worden door zeer grote kantoren, kiezen we er bewust voor ons kantoor kleinschalig te houden. Dit garandeert ons een zeer nauwe en persoonlijke samenwerking met de klanten. Benoit Quintin, door BIV erke..
Molenstraat 118, 2640 Mortsel, België
Andrebo Beheer
Andrebo Beheer
..
Grotenhof 22, 2640 Mortsel, België
Archimedes Applied Technologies
Archimedes Applied Technologies
..
Lusthovenlaan 40, 2640 Mortsel, België
Benacim-Beheer
Benacim-Beheer
Benacim is uw partner voor (tijdelijke) huisvesting in Antwerpen. Reeds meer dan 25jaar is Benacim actief op de Antwerpse huisvestingsmarkt.  Onze ruime ervaring is een garantie voor u of uw medewerkers dat uw/hun verblijf in antwerpen vo..
Mechelsesteenweg 201, 2640 Mortsel, België