Immokantoren in Geel en omgeving(17)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Aktimmo
Aktimmo
Bij Aktimmo streven wij ernaar om op 2 cruciale momenten het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en dit zowel bij de koop/verkoop als bij de huur/verhuur, namelijk ; - op het moment van de inschatting van de waarde ( lees : de mogelijkh..
Schepen Dejonghstraat 29, 3800 Sint-Truiden, België
Poulus Realty
Poulus Realty
Goed in vastgoed!activiteiten Immo ..
Vliegveldlaan 130, 3800 Sint-Truiden, België
Vansweevelt Makelaars - Geel
Vansweevelt Makelaars - Geel
Vansweevelt makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespe..
Pas 151, 2440 Geel, België
Heylen Vastgoed
Heylen Vastgoed
Heylen Vastgoed heeft voor u 4 open vestigingen te Herentals - Turnhout - Oostmalle - Geel, allen op centrale locaties en zijn buiten de weekdagen ook op zaterdag voor u geopend. Verder beschikken wij nog over een kijkvitrine in de winkelstraa..
Werft 59, 2440 Geel, België
Krian
Krian
Krian bvba is een juridisch onderlegd vastgoedkantoor en begeleidt u in het verkopen en kopen, verhuren of huren van uw pand. Onze manier van werken baseert zich op een gemoedelijke en vertrouwelijke basis. Wij garanderen uw zaken adequaat, vertro..
Gasthuisstraat 98, 2440 Geel, België
Vast & Goed makelaars
Vast & Goed makelaars
“Vast & Goed” Makelaars is een vastgoedkantoor waar vakmanschap m.b.t. de verkoop en verhuur van vastgoed op de eerste plaats staat. We vormen een uniek team van gedreven professionals die de markt door-en-door kennen. Uw perso..
Stationsstraat 69, 2440 Geel, België

Flavus Studentenkamers
Flavus Studentenkamers
Wij verhuren sinds 1987 studentenkamers en studio’s in Leuven en Geel. Je bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve huisvesting. Er is een ruim aanbod van kamers met gemeenschappelijke faciliteiten, een eigen douche of een voll..
Drijhoek 3, 2440 Geel, België
Stef Proost Immobiliën
Stef Proost Immobiliën
Stef Proost Immobiliën werd opgericht in 1996 met een eerste kantoor te Geel. Intussen zijn er ook vestigingen in Antwerpen, Grobbendonk, Hove en Westerlo. Vanaf het begin hebben wij ons gespecialiseerd in verhuur, verkoop en beheer van vastg..
Fehrenbachstraat 53, 2440 Geel, België
Immo Vandamm
Immo Vandamm
..
Stationsstraat 80, 2440 Geel, België
IMMO VL
IMMO VL
De afgelopen jaren groeide Immo VL uit tot een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt van de regio’s Geel, Mol, Herentals en Tessenderlo. De jarenlange ervaring van onze erkende makelaars en onze gekende klantgerichte aanpak maken van Immo VL..
Pas 96 A, 2440 Geel, België
Multivastgoed Bvba
Multivastgoed Bvba
Guy Cauwenberghs, zaakvoerder van Multivastgoed, is actief in het vastgoed sinds 2003, en dit voornamelijk in het bedrijfsvastgoed. Wegens grote vraag om ook te bemiddelen in residentieel vastgoed, werd Multivastgoed opgericht. De andere a..
Rauwelkoven 87, 2440 Geel, België
Domus immvest
Domus immvest
Sfeervol en praktisch wonen verbetert de kwaliteit van het leven. Daarom tracht DOMUS Immvest steeds tot een karaktervolle omgeving te komen, vertrekkende van de verwachtingen en het budget van de klant. De eigen inbreng staat garant voor nu..
Kremer 3, 2440 Geel, België
ERA Innoa
ERA Innoa
Welkom op de nieuwe website van ERA Innoa.   ERA innoa is dé ERA-makelaar voor regio Geel - Kasterlee - Retie - Dessel. Ben je op zoek naar een woning of wens je een eigendom te verkopen? We staan je graag met raad en daad ..
Stationsstraat 125, 2440 Geel, België
Nagant Bvba
Nagant Bvba
..
Plankstraat 13, 3800 Sint-Truiden, België
Vastgoed / Dony
Vastgoed / Dony
Wij zijn er voor u en niet andersom. Neem dus gerust even contact op voor een vrijblijvende kennismaking : u zal snel begrijpen wat we bedoelen met professionele eerlijkheid ten dienste van onze klanten. Steeds tot uw dienst. Hans D..
Ossemeer 53/B, 2440 Geel, België
Vastgoedservice Geel
Vastgoedservice Geel
Permanent Gesloten..
Antwerpseweg 18, 2440 Geel, België
Vastgoedservice Sint-Truiden
Vastgoedservice Sint-Truiden
Vastgoedservice is een immokantoor met o.a. vestigingen in Mol, Turnhout, Geel, Heist o/d Berg, Neerpelt, Beringen en Heusden-Zolder, Hasselt, Gent en Mechelen. Wij zijn het snelst groeiende vastgoedkantoor in Vlaanderen. Bovendien hebben we e..
Luikersteenweg 63, 3800 Sint-Truiden, België