Immokantoren in Gent en omgeving(81)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

EDM Woonadvies
EDM Woonadvies
Wij houden onze portefeuille bewust beperkt om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen! Als vastgoedmakelaar willen wij voor u de ideale tussenpersoon zijn. De uiteenlopende belangen tussen partijen, bij koop, verkoop of verhuur, moe..
Zwijnaardsesteenweg 812, 9000 Gent, België
i-Moov
i-Moov
Een woning verkopen is een zeer complexe en tijdrovende bezigheid. De juridische en administratieve formaliteiten en de wetgeving die hierbij komen kijken zijn constant aan verandering onderhevig en kunnen voor een leek zeer verwarrend en overdond..
Ajuinlei 12, 9000 Gent, België
Immo Arto
Immo Arto
De specialist in Vastgoed. Voor onze kandidaat-kopers zijn we steeds op zoek naar mooie herenhuizen, woonhuizen, opbrengstpanden, kantoren, handelspanden, bedrijven, burgershuizen, klassieke en moderne villa's, bungalows, landhuizen, kastelen,..
Graaf van Vlaanderenplein 10, 9000 Gent, België
IMMO CVH
IMMO CVH
BERTONE VASTGOEDMAKELAARS NV, met zetel in het miljoenenkwartier te Gent, is een dynamisch team met jarenlange ervaring in uiteenlopende vastgoedtransacties.   Sinds 2004 specialiseert Bertone Vastgoedmakelaars NV zich in het ontwikke..
Galglaan 1, 9000 Gent, België
Kickx & Co Bvba
Kickx & Co Bvba
Specialist  residentieel vastgoed Verkoop Verhuur Beheer Onroerende goederen ..
Franklin Rooseveltlaan 186, 9000 Gent, België
Urbis Vastgoedgroep Gent
Urbis Vastgoedgroep Gent
immobiliën Urbis Group wil een vooraanstaande rol spelen als projectmakelaar in Oost- en West-Vlaanderen. Wij differentiëren ons van de traditionele vastgoedmakelaar door ons te focussen op de verkoop van vastgoedprojecten o..
Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent, België

Vastgoedburo DC
Vastgoedburo DC
Steeds goed in vastgoed ! Dynamisch team met ons kantoor op een centrale ligging nabij de stadsring, het centrum van Gent en de Groene Vallei. Gratis parking voor de deur. activiteiten verkoop / verhuur..
Broederlijke-Weversplein 251, 9000 Gent, België
Aximas Gent
Aximas Gent
Aximas is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed sinds 1994 en beschikt uitgebreide referenties en lokale marktkennis. Raadpleeg ons uitgebreid aanbod kantoren, opbrengsteigendommen, handelspanden, distributiecentra, logistieke b..
Hofstraat 269, 9000 Gent, België
Century 21 Woonkantoor
Century 21 Woonkantoor
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Woonkantoor kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in ..
Einde Were 63, 9000 Gent, België
Dewaele vastgoed met advies Gent
Dewaele vastgoed met advies Gent
Dewaele Gent benadert de klant, op zoek naar toegevoegde waarde, langs een eigen samenwerkend netwerk van hedendaagse kantoren op toplocaties, en dit met vakkundige medewerkers en gesteund door een onderscheidende marketing. Met onze klanten ..
Kouter 98, 9000 Gent, België
Immo Francis De Meester nv
Immo Francis De Meester nv
Immo Francis De Meester is een erkend vastgoedmakelaar BIV nr. 204.841 dat actief is op de markt sinds eind 1992. De familie De Meester is reeds meer dan 50 jaar vertrouwd met de bouwsector. Van vader op zoon, reeds drie generaties lang. De jo..
Graaf van Vlaanderenplein 35, 9000 Gent, België
Vastgoedkantoor de Fooz
Vastgoedkantoor de Fooz
de Fooz is een gespecialiseerd immokantoor in Gent met erkende vastgoedmakelaars voor de verkoop, verhuur en expertises van vastgoed in Gent en omstreken.   Als vastgoedmakelaar zoeken we de perfecte ‘match’ tussen pand en..
Zuidstationstraat 28, 9000 Gent, België
Great Beguinage of Sint-Elisabeth
Great Beguinage of Sint-Elisabeth
..
Groot Begijnhof 67, 9040 Gent, België
Svn Vastgoed Bvba
Svn Vastgoed Bvba
..
Geldmunt 28, 9000 Gent, België
Svn Vastgoed Bvba
Svn Vastgoed Bvba
..
Geldmunt 28, 9000 Gent, België
Center Office
Center Office
Gelegen in hartje Gent is Center Office jouw vastgoedmakelaar voor de stad Gent en de groene randgemeenten. Met een ruim aanbod aan huizen, appartementen, studio’s, lofts, villa’s, opbrengsteigendommen, winkels en kantoren te koop en t..
Brabantdam 52, 9000 Gent, België
Kensington Immobiliën
Kensington Immobiliën
Kensington bemiddelt professioneel bij de verkoop en verhuring van kwaliteitsvol onroerend goed. Onze troeven: •  7 dagen op 7 bereikbaar •  persoonlijke service: we zijn aanwezig bij elk bezoek aan uw eigendom &bul..
Tennisbaanstraat 1, 9000 Gent, België
Arcade Vastgoed
Arcade Vastgoed
U overweegt een eigendom te verkopen met Arcade Vastgoed? Gefeliciteerd - U neemt de juiste beslissing! Een eigendom verkopen gaat immers over veel geld. Het is dan ook verstandig dat u niet hals over kop uw woning te koop stelt maar onze profes..
Kortrijksesteenweg 626, 9000 Gent, België
Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts makelaars voorziet haar opdrachtgevers sinds 1994 van hoogwaardige adviezen en dienstverlening bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Vanuit onze kantoren te Gent en Sint-Niklaas werkt ons team dagelijks samen om succes..
Kortrijksesteenweg 390, 9000 Gent, België
Vastgoed Cannoodt
Vastgoed Cannoodt
Cannoodt geniet reeds 20 jaar het volle vertrouwen Beste klant reeds 20 jaar geven we elke dag voor u het beste van ons zelf. Vertel u familie ,vrienden, kennissen &collega's en stuur ze met alle vertrouwen naar ons toe. activ..
Antwerpsesteenweg 211, 9040 Sint-Amandsberg, België