Immokantoren in Gentbrugge en omgeving(34)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

De Moor Vastgoed
De Moor Vastgoed
Bvba De Moor vastgoed te Merelbeke heeft steeds het beste vastgoed voor u geselecteerd. Woningen, appartementen, studio’s, bouwgronden en bedrijfspanden in de grote Gentse regio. Bvba De Moor vastgoed is gekend voor haar volledige en correct..
Floraplein 22 box 001, 9820 Merelbeke, België
Immo Arto
Immo Arto
De specialist in Vastgoed. Voor onze kandidaat-kopers zijn we steeds op zoek naar mooie herenhuizen, woonhuizen, opbrengstpanden, kantoren, handelspanden, bedrijven, burgershuizen, klassieke en moderne villa's, bungalows, landhuizen, kastelen,..
Graaf van Vlaanderenplein 10, 9000 Gent, België
Urbis Vastgoedgroep Gent
Urbis Vastgoedgroep Gent
immobiliën Urbis Group wil een vooraanstaande rol spelen als projectmakelaar in Oost- en West-Vlaanderen. Wij differentiëren ons van de traditionele vastgoedmakelaar door ons te focussen op de verkoop van vastgoedprojecten o..
Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent, België
Vastgoed N Beheer - Nelly Bartkiewicz
Vastgoed N Beheer - Nelly Bartkiewicz
..
Hovenierstraat 36, 9090 Melle, België
Aximas Gent
Aximas Gent
Aximas is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed sinds 1994 en beschikt uitgebreide referenties en lokale marktkennis. Raadpleeg ons uitgebreid aanbod kantoren, opbrengsteigendommen, handelspanden, distributiecentra, logistieke b..
Hofstraat 269, 9000 Gent, België
Immo Francis De Meester nv
Immo Francis De Meester nv
Immo Francis De Meester is een erkend vastgoedmakelaar BIV nr. 204.841 dat actief is op de markt sinds eind 1992. De familie De Meester is reeds meer dan 50 jaar vertrouwd met de bouwsector. Van vader op zoon, reeds drie generaties lang. De jo..
Graaf van Vlaanderenplein 35, 9000 Gent, België

Landbergh
Landbergh
De verkoop en verhuur van een onroerend goed is een niet-alledaagse gebeurtenis. Het is een levensgebeurtenis. De voldoening mensen te kunnen helpen bij het vinden van een koper of huurder is immens. ..
Brusselsesteenweg 690, 9050 Gent, België
Vastgoedkantoor de Fooz
Vastgoedkantoor de Fooz
de Fooz is een gespecialiseerd immokantoor in Gent met erkende vastgoedmakelaars voor de verkoop, verhuur en expertises van vastgoed in Gent en omstreken.   Als vastgoedmakelaar zoeken we de perfecte ‘match’ tussen pand en..
Zuidstationstraat 28, 9000 Gent, België
Great Beguinage of Sint-Elisabeth
Great Beguinage of Sint-Elisabeth
..
Groot Begijnhof 67, 9040 Gent, België
Vastgoed Cannoodt
Vastgoed Cannoodt
Cannoodt geniet reeds 20 jaar het volle vertrouwen Beste klant reeds 20 jaar geven we elke dag voor u het beste van ons zelf. Vertel u familie ,vrienden, kennissen &collega's en stuur ze met alle vertrouwen naar ons toe. activ..
Antwerpsesteenweg 211, 9040 Sint-Amandsberg, België
The House Friend
The House Friend
..
Sassevaartstraat 46, Gent, België
The House Friend
The House Friend
..
Sassevaartstraat 46, Gent, België
Alides
Alides
Alides: sterke vastgoedideeën van a tot z Kantoor, hotel, zorg, wonen of industrie: Alides staat voor eersteklas vastgoed. Wij ontwikkelen, beheren en exploiteren gebouwen in Gent, Brussel en Kortrijk. Onze focus ligt op duurzaamheid en inn..
Toemaattragel 1, 9000 Gent, België
Vastgoed Noord Nv
Vastgoed Noord Nv
..
Dok-Noord 7, 9000 Gent, België
Verstraeten-Vastgoed
Verstraeten-Vastgoed
..
Van Goethemstraat 66, 9820 Merelbeke, België
Aluxia-beheer
Aluxia-beheer
..
Lijsterbesdreef 13, 9040 Gent, België
De Meester Sofie Vastgoed
De Meester Sofie Vastgoed
Sinds 2002 een begrip in hartje Gent. Een makelaarskantoor dat er bewust voor kiest haar familiaal karakter te behouden in combinatie met een persoonlijke dynamische aanpak ondersteund door de nodige dossierkennis.   Waarom wij uw mak..
Sint-Annaplein 67, 9000 Gent, België
Dhont / Roland
Dhont / Roland
ons bedrijf Dhont Frederik gcv is sinds 2002 actief op de vastgoedmarkt, dit zowel op het gebied van verkoop, verhuur als beheer van onroerende goederen. Met de loop der jaren specialiseerde ik mij meer op het professioneel beheer van appartemen..
Voordries 6, 9050 Gentbrugge, België
DW Immo Ledeberg
DW Immo Ledeberg
Aankoop & verkoop van vastgoed regio Oost- en West-Vlaanderen. Eveneens gespecialiseerd in verkoop/overname van bedrijfsvastgoed (horecazaken, bedrijven, loodsen,...) Dw Immo, uw vertrouwenspartner in vastgoed, sinds 2002. ..
Ledebergplein 14, 9050 Ledeberg, België
Entapro Nv
Entapro Nv
..
Nijverheidskaai 12, 9040 Gent, België