Immokantoren in Herentals en omgeving(12)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

CENTURY 21 de steenboer
CENTURY 21 de steenboer
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 kantoor. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buurt? Ons tea..
Belgiëlaan 24, 2200 Herentals, België
Vansweevelt Makelaars - Herentals
Vansweevelt Makelaars - Herentals
Vansweevelt makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespe..
Belgiëlaan 4, 2200 Herentals, België
Pica Nina / Bell Vastgoed
Pica Nina / Bell Vastgoed
Een gedreven vastgoedkantoor waar u als klant kan genieten van de professionele kennis van een erkend vastgoedmakelaar.   Pica-Nina staat garant voor een persoonlijke volledige begeleiding bij uw verkoop, verhuring en overnames van uw..
Sint-Jobsstraat 3, 2200 Herentals, België
Meeus vastgoed & projectontwikkeling
Meeus vastgoed & projectontwikkeling
Yves Meeus, na 25 jaar vastgoedervaring in zowel België als in het buitenland is het tijd voor een update aan service. Samen met zijn medewerkers begeleidt Yves u persoonlijk bij de aankoop, verkoop, verhuur en advies van uw eigendom. Wij..
Hellekensstraat 55, 2200 Herentals, België
Eigen Haard
Eigen Haard
NV Eigen Haard Herentals bouwt, renoveert en verhuurt sociale woningen. De sociale huisvestingsmaatschappij beheert zo’n 670 sociale woongelegenheden in Herentals. Naast de vertrouwde huurwoningen start NV Eigen Haard ook met de realisatie v..
Augustijnenlaan 28 6, 2200 Herentals, België
Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals
Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals
Carl BUYENS Immobiliën is reeds jaren een gevestigde waarde in de Kempen. Ons team werkt vanuit onze 3 vestigingen; in Herentals, Mol en Lier. "Professionalisme" en een goede "vertrouwensrelatie" zijn de sleutelwoorden van..
Lierseweg 17, 2200 Herentals, België

Ceulemans
Ceulemans
activiteiten Immobiliën ..
Lichtaartseweg 233, 2200 Herentals, België
ERA Renomar Herentals
ERA Renomar Herentals
Een verkoop van een pand brengt heel wat vragen met zich mee. ERA is het enige immobiliënkantoor dat u in elke stap van het verkoopproces bijstaat met raad maar vooral ook daad. ..
Molenvest 15, 2200 Herentals, België
Heylen Vastgoed Herentals
Heylen Vastgoed Herentals
Heylen Vastgoed heeft voor u 4 open vestigingen te Herentals - Turnhout - Oostmalle - Geel, allen op centrale locaties en zijn buiten de weekdagen ook op zaterdag voor u geopend. Verder beschikken wij nog over een kijkvitrine in de winkelstraa..
Zandstraat 78, 2200 Herentals, België
Immo Snoeys
Immo Snoeys
Immosnoeys biedt u een brede waaier van diensten aan:     gratis schatting     gratis electriciteitskeuring     gratis energieprestatie certificaat     verkoop met dubbele gar..
Bovenrij 45 b, 2200 Herentals, België
Immo VL
Immo VL
De afgelopen jaren groeide Immo VL Herentals uit tot een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt van de regio’s Geel, Mol, Herentals en Tessenderlo. De jarenlange ervaring van onze erkende makelaars en onze gekende klantgerichte aanp..
Grote Markt 7, 2200 Herentals, België
Oreon Properties
Oreon Properties
U zoekt een nieuw kantoor dat perfect voldoet aan al uw eisen? Of u wilt uw bedrijfspand verhuren, maar zou graag de hulp van een expert inschakelen? Dan bent u bij Oreon Properties aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te ma..
Lavendelweg 8, 2200 Herentals, België