Immokantoren in Kapellen en omgeving(16)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Allure Real Estate
Allure Real Estate
..
Heidestatiestraat 2, 2920 Kalmthout, België
Batimmo Vastgoed
Batimmo Vastgoed
Batimmo Vastgoed is een vaste waarde op het vlak van verkoop en verhuur van onroerend goed. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Batimmo vastgoed, onafhankelijk en erkend makelaar, garant staat voor tevredenheid. Vanuit het kantoor aan de Antw..
Antwerpsesteenweg 219, 2950 Kapellen, België
De Boer & Partners Kalmthout
De Boer & Partners Kalmthout
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Heidestatiestraat 26, 2920 Kalmthout, België
Engel & Völkers Heide-Kalmthout
Engel & Völkers Heide-Kalmthout
Kalmthout, als je van natuur houdt... Kilometers stappen en trappen door groene dreven en uitgestrekte heidevelden. Proeven van heerlijke streekgastronomie in charmante bistro‘s. Neuzen in lokale musea en expo‘s. Graven in de tijd...
Heidestatiestraat 53, 2920 Kalmthout, België
Immo Bosduin nv
Immo Bosduin nv
..
Hortensiadreef 3, 2920 Kalmthout, België
Kroon Vastgoed BVBA
Kroon Vastgoed BVBA
Wij zijn een jong & dynamisch kantoor dat persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel draagt. Verder staat bij ons helderheid centraal: helderheid in de adviezen en in onze tarieven.Het kantoor is gesticht door Mike Stas, die reeds een 25..
Heidestraat 1, 2950 Kapellen, België

Oostens/Patrick
Oostens/Patrick
Bij Immo P doen wij de zaken anders dan de andere makelaars. U mag van ons innovatieve ideeën verwachten die u bij anderen nog nooit gehoord hebt. Wij proberen dan ook de tendenzen op de markt op de voet te volgen en daar onmiddell..
Roggebos 8, 2920 Kalmthout, België
Vergimmo
Vergimmo
Vergimmo specialiseert zich in hoogkwalitatieve sleutel-op-de-deur appartementsbouw. Wij staan voor:     Topliggingen in de Antwerpse regio     Superieure bouwtechnische kwaliteit     Energiezui..
Antwerpsesteenweg 174, 2950 Kapellen, België
Immo De Laet Kalmthout
Immo De Laet Kalmthout
Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld. Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten..
Kapellensteenweg 332, 2920 Kalmthout, België
Kemp Immo NV
Kemp Immo NV
Kemp Immo nv is in 1957 als eerste makelaarskantoor in de Noorderkempen opgestart. Met de jaren hebben wij een goede naam verdiend en hebben wij tevens veel ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedtransacties en reclamevoering in de residenti&..
Heidestatiestraat 2920, 2920 Kalmthout, België
Claessens Kalmthout
Claessens Kalmthout
De verkoop of aankoop van een onroerend goed is zowel op financieel als op emotioneel vlak een belangrijk proces. Wij, als erkend BIV makelaar, zijn er om u te begeleiden in de vele, vaak complexe aspecten van dit proces. Algemeen: Waarheids..
Bezemheidelaan 15, 2920 Kalmthout, België
Databuild
Databuild
Wij treden op als investeerder/promotor gespecialiseerd in commerciële en industriële gebouwen. Met een goed gestructureerde database en de modernste middelen wordt actief gezocht naar terreinen met een commercieel of industrieel kar..
Torenlei 2, 2950 Kapellen, België
ERA Arpimo nv
ERA Arpimo nv
Arpimo is een dynamisch team dat U graag advies verleent en bijstaat bij de aankoop en verkoop van uw vastgoed! Onze jarenlange ervaring in het vastgoed garanderen u kennis en service! Onze internationale klanten worden in 4 talen bijgestaan e..
Brasschaatsteenweg 253 , 2920 Kalmthout, België
Lioen
Lioen
Lioen specialiseert zich reeds dertig jaar in vastgoed en verzekeringen. Onze medewerkers hebben door jarenlange ervaring en opleidingen een zeer goede kennis van de sector opgedaan, wat de service en professionaliteit ten goede komt.Daarbij komt ..
Stationsstraat 2, 2950 Kapellen, België
V.N. Invest
V.N. Invest
V.N. Invest werkt op kleine schaal, zonder personeel, in samenwerking met meerdere specialisten in vastgoed. ..
Buizerdlei 10, 2950 Kapellen, België
Vastgoed 03
Vastgoed 03
U kan bij ons terecht voor het residentiële vastgoed, maar net zo goed voor een studio of appartement, om te verhuren of te verkopen en dit in de hele "zone 03". Service is een kernwoord bij VASTGOED03. Wij hopen u eerstdaag..
Hoevensebaan 11, 2950 Kapellen, België