Immokantoren in Lier en omgeving(14)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Immo Weckx & Co
Immo Weckx & Co
LOUIS EN ZIJN DOCHTER ELLEN WECKX ZIJN SAMEN LITOP EN IMMO WECKX EN CO IN LIER. Zij zijn beëdigd landmeter en schatter, en erkend immobiliënmakelaar voor verhuur en verkoop van woningen en appartementen in alle prijsklassen. Ze bunde..
Heilige-Geeststraat 10, 2500 Lier, België
Immo-Extra
Immo-Extra
Immo-EXTRA is een professioneel en erkend Vastgoedkantoor dat steeds samenwerkt met de notaris van Uw keuze! Advies, verkoop of aankoop; Centraal staat de persoonlijke & stuwende kracht voor U op de eerste plaats. Hubert Bertels, die de dageli..
Meistraat 69, 2590 Lier, België
Hannes Vastgoed
Hannes Vastgoed
Activiteiten verkoop / verhuur / nieuwbouw activiteiten verkoop / verhuur / nieuwbouw ..
Mechelsesteenweg 204a, 2500 Lier, België
Immo Bouwen
Immo Bouwen
Nu, ruim 10 jaar na haar ontstaan, staat IMMO BOUWEN garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. Meer dan ooit staat ons ervaren en ambitieuze team garant voor een verkoop zonder zorgen. Want voor va..
Werf 5, 2500 Lier, België
Home Sweet Home bvba
Home Sweet Home bvba
Home Sweet Home profileert zich als sterk en dynamisch immobiliënkantoor door jarenlange ervaring en know how. Liesbeth Maas, zaakvoerster, met 20 jaar ervaring in immobiliën. Onze grote troef is dat we 75 procent van wat we in portefe..
Arthur Vanderpoortenlaan 15, 2500 Lier, België
Immoservice
Immoservice
Zoekt u een thuis voor uw gezin of een handelspand om uw droomzaak te starten? Verkoopt u het ouderlijk huis of brengt u als investeerder een nieuwbouwproject op de markt? Het kopen of verkopen van vastgoed is altijd een mijlpaal in iemands le..
Keizershof 12 bus 2, 2500 Lier, België

Carl Buyens Immobiliën bvba - Lier
Carl Buyens Immobiliën bvba - Lier
Carl BUYENS Immobiliën is reeds jaren een gevestigde waarde in de Kempen. Ons team werkt vanuit onze 3 vestigingen; in Herentals, Mol en Lier. "Professionalisme" en een goede "vertrouwensrelatie" zijn de sleutelwoorden van..
Koningin Astridlaan 27, 2500 Lier, België
De Boer & Partners Koninghooikt
De Boer & Partners Koninghooikt
De Boer & Partners Immobiliën Groep telt vandaag 16 sterke regionale kantoren en 73 enthousiaste medewerkers. Dankzij onze voortdurende groei mogen we maandelijks nieuwe gezichten verwelkomen, wat voor een dynamische en innovatieve sfeer ..
Koningsplein 5, 2500 Koningshooikt, België
Hilferd
Hilferd
Hilferd Properties is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat bestaat uit een klein team van gemotiveerde medewerkers met elk meer dan 10 jaar ervaring. Wij staan garant voor een hoog kwalitatieve begeleiding bij al uw vastgoedtransacties en kun..
Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België
IMMO DOCKX
IMMO DOCKX
Een eigendom kopen of verkopen is één van de belangrijkste beslissingen die men kan nemen. Daarom kan je beter eerst vooraf degelijk advies vragen aan een erkend vastgoedmakelaar. Hij zal in samenwerking met uw notaris uw belange..
Zimmerplein 16, 2500 Lier, België
Koningen & Ridders Vastgoegenootschap
Koningen & Ridders Vastgoegenootschap
https://www.facebook.com/vastgoedgenootschapkoningenridders ..
Kesselsesteenweg 87, 2500 Lier, België
Lanens & Partners bvba
Lanens & Partners bvba
Een woning kopen of verkopen is voor DE MEESTE MENSEN een eenmalige gebeurtenis. Aan- of verkoop is dus meestal DE zaak van hun leven met daarbij veelal een financieel engagement op minstens 20 jaar. Vandaar dat kopen of verkopen van vastgoed een ..
Vismarkt 5, 2500 Lier, België
Malines Group - Ignace Leysen
Malines Group - Ignace Leysen
Ons doel is een geslaagde verkoop. Om dit doel dag in dag uit te bereiken is het startpunt cruciaal, daarom dat we heel veel tijd uittrekken voor de opstart van de verkoop. Je krijgt als eigenaar immers maar 1 keer de kans om je eigendom aa..
Kartuizersvest 9, 2500 Lier, België
REF Vastgoed
REF Vastgoed
Permanent Gesloten..
Berlaarsestraat 2, 2500 Lier, België