Immokantoren in Meldert en omgeving(46)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Anadyr Consult
Anadyr Consult
Een vastgoedinvestering kan een zeer interessante aanvulling zijn van uw beleggingsportefeuille en moet indien nodig dus deel uitmaken van het actieplan. Hierbij dient vooral rekening gehouden met uw risicoprofiel en de reeds aanwezige beleggingsp..
Kunstlaan 18, 3500 Hasselt, België
ERA De Piramide Nobis
ERA De Piramide Nobis
ERA De Piramide Nobis heeft een stevige traditie als vastgoedkantoor.   De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op en in 1997 vestigde De Piramide Nobis zich als een nieuw vastgoedk..
Kempische Steenweg 398, 3500 Hasselt, België
Immo Cosemans
Immo Cosemans
Een huis kopen of verkopen doet u niet zomaar. Het is een beslissing die een groot verschil kan maken in uw manier van leven, uw vermogen, uw geluk. En Immo Cosemans is er om u te helpen bij deze grote stap. En daarin gaan we heel ver. Om te b..
Genkersteenweg 167, 3500 Hasselt, België
Immo Lantmeeters
Immo Lantmeeters
Immo Lantmeeters is een familiebedrijf dat de lat al meer dan dertig jaar heel hoog legt. Onze ambitie? We willen niet de grootste speler op de markt zijn, maar wel een kantoor dat regionaal bekendstaat voor zijn doorgedreven expertise en ervaring..
Kempische Steenweg 89, 3500 Hasselt, België
Immo Talenco
Immo Talenco
Als professioneel team van experten in onroerend goed, vastgoedmakelaars en landmeters, kunnen wij u de beste service aanbieden bij het in waarde brengen van uw goederen.     U kunt bij ons terecht voor: verkoop en verhuu..
Baardegem-Dorp 45, 9310 Baardegem, België
Lieve Beelen vastgoed
Lieve Beelen vastgoed
Wenst U uw eigendom snel, moeiteloos, zonder zorgen én tegen de beste prijs te verkopen of verhuren?   Wenst U uw eigendom zonder kopzorgen te verkopen/verhuren? Dan helpen wij u met : Realistische schatting en in overle..
Daniëlsstraat 2/A, 3500 Hasselt, België

Steps Real Estate
Steps Real Estate
..
Kempische Kaai 75, 3500 Hasselt, België
TREVI Hasselt
TREVI Hasselt
Kies voor een deskundige: efficiënt en veilig Een eerlijke en realistische evaluatie, conform de marktprijzen. Een uitstekende marketing en een ongeëvenaarde aanwezigheid in de pers Een persoonlijke relatie: één enk..
Guffenslaan 28, 3500 Hasselt, België
DMI Vastgoed Nv
DMI Vastgoed Nv
DMI Vastgoed creëert projecten die een meerwaarde brengen in stads- en dorpskernen. We ontwikkelen dergelijke (binnen)stedelijke, residentiële projecten in heel Vlaanderen en Brussel. In al onze projecten staat duurzaamheid bovenaan ..
Herkenrodesingel 4, 3500 Hasselt, België
Vastgoed Valkenborgh
Vastgoed Valkenborgh
Welkom thuis Vastgoed: een kwestie van vertrouwen en een persoonlijke aanpakEen persoonlijke aanpak en een professionele relatie gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid, dat zijn de troeven van Vastgoed Valkenborgh uit Hasselt...
Martelarenlaan 28a, 3500 Hasselt, België
Hacosi
Hacosi
Wij verhuren sociale woningen in Hasselt, Diepenbeek en Wellen.   ..
Gouverneur Roppesingel 53, 3500 Hasselt, België
Immo Groep 5 Hasselt
Immo Groep 5 Hasselt
Ons team? Een evenwichtige combinatie van jonge, dynamische krachten en vakbekwame vastgoedspecialisten met een uitgebreide expertise achter de kiezen. Onze gemene deler? Een passie voor vastgoed en een sterke wil om uw immowensen waar te make..
Maastrichtersteenweg 8, 3500 Hasselt, België
Vastgoed & Advies
Vastgoed & Advies
..
Sint-Katarinalaan 7, 3500 Hasselt, België
ERA Immotronix
ERA Immotronix
Als dynamisch team van ERA IMMOTRONIX bieden wij U steeds een persoonlijk totaalpakket aan. Door onze ervaring beschikken wij over een brede marktkennis op gebied van vastgoed en begeleiden wij u van A tot Z om Uw project te doen slagen.  ..
Kolonel Dusartplein 4, 3500 Hasselt, België
Wallter
Wallter
..
Thonissenlaan 68, 3500 Hasselt, België
Govimmo
Govimmo
Goovaerts Immobillïen (afgekort Govimmo ) is een onafhankelijk kantoor voor verkoop en verhuur van onroerende goederen in Belgïe. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf met de nadruk op persoonlijke aandacht, kwaliteit en exclusivitei..
Sint-Truidersteenweg 151, 3500 Hasselt, België
Immo Top Invest
Immo Top Invest
Ons kantoor zorgt voor gemiddeld 8 procent hogere verkoopprijzen! De baseline is misschien wat gedurfd, maar zo zijn we. Hadden we niet gedurfd dan waren we vandaag niet gegroeid tot het grootste kantoor van de provincie. Wij zijn het enige ka..
Guldensporenplein 4 1, 3500 Hasselt, België
Kolmont
Kolmont
Kolmont is een dynamisch bedrijf met een behoorlijke reputatie op het gebied van ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw. Kolmont Woonprojecten heeft de ambitie om door zijn stedenbouwkundige visie goede buurten te creëren waar het aangenaa..
Havermarkt 45, 3500 Hasselt, België
LVG Vastgoed
LVG Vastgoed
Onze filosofie: vastgoed is een bijzonder goed. Wij zien vastgoed als een bijzonder goed. Zelfs na al die jaren is de verkoop ervan ook voor ons als professionals geen alledaagse gebeurtenis. Daarom stellen we uw vastgoed niet voor in een etal..
Lazarijstraat 156, 3500 Hasselt, België
Limburg Real Estate
Limburg Real Estate
LIMBURGS GROOTSTE IMMO-AANBOD. BUITEN ONZE 25 JARIGE BEROEPSERVARING,MODERNE INFRASTRUCTUUR EN KENNIS IN HUIS,BIEDEN WIJ U EEN TOTAALSERVICE IN BEMIDDELING VAN RESIDENTIEEL-,BEDRIJFSVASTGOED en NIEUWBOUWPROJECTEN.   Welke dienstv..
Thonissenlaan 118, 3500 Hasselt, België