Immokantoren in Melle en omgeving(27)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Invas - groep Immoboss
Invas - groep Immoboss
U wenst te verkopen… aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons kantoor. Immoboss bestaat sinds 1986  en heeft vestigingen in Gent en de Vlaamse Ardennen. De kantoren beschikken naast een ruim gevuld klantenbestand o..
Gontrode Heirweg 49, 9090 Melle, België
Lothias Vastgoed Kortrijk
Lothias Vastgoed Kortrijk
..
Koning Leopold I-straat 1, 8500 Kortrijk, België
Uwwoning.be
Uwwoning.be
..
Brugsestraat 30A, 8500 Kortrijk, België
Vastgoed N Beheer - Nelly Bartkiewicz
Vastgoed N Beheer - Nelly Bartkiewicz
..
Hovenierstraat 36, 9090 Melle, België
Ventilair Group
Ventilair Group
..
Pieter Verhaeghestraat 8, 8520 Kuurne, België
Vobis
Vobis
Uw vastgoed, ons vak * Ruim 25 jaar ervaring* Marktconforme waardebepaling* Snelle verkoop* Eerlijke en transparante aanpak* Objectief en deskundig advies* Uitgebreid netwerk kopers* Wij maken tijd voor u! Vobis is gespecialis..
Aalbeeksesteenweg 15, 8500 Kortrijk, België

Immopartner
Immopartner
IMMOPARTNER, ervaren en deskundig. Immopartner is een vastgoedkantoor dat zich op enkele jaren heeft opgewerkt tot een vaste waarde in de regio. Onze ligging, enthousiasme, klantvriendelijkheid, ervaring, een correcte werkwijze liggen aan de b..
Brusselsesteenweg 198, 9090 Melle, België
Immo Poppe
Immo Poppe
Immo Poppe werd in 1956 opgericht door wijlen André Poppe en wordt ondertussen geleid door zoon Jan Poppe. Immo Poppe is gespecialiseerd in verhuur, verkoop, beheer en projectontwikkeling in de de streek rond groot Gent. U kan bij ons ter..
Brusselsesteenweg 224, 9090 Melle, België
Noppe Steven
Noppe Steven
..
Mellestraat 330, 8501 Heule, België
Immostad
Immostad
Wij zijn vooral actief in de regio’s van Kortrijk, Menen, Waregem, Roeselare, Izegem, Tielt, Ieper, Poperinge, Brugge en de kust met de betrekking tot de verkoop van Vastgoed. Wij bieden U dan ook een uitgebreid assortiment van bestaande en ..
Izegemsestraat 355, 8501 Heule, België
Bekaert Vastgoed BVBA
Bekaert Vastgoed BVBA
..
Vlaschaard 39, 8501 Kortrijk, België
CLIMMO-INVEST
CLIMMO-INVEST
..
Hendrik Dewildestraat 3, 8501 Kortrijk, België
Dejaegher Vastgoed
Dejaegher Vastgoed
Dejaegher Vastgoed is al vele jaren actief in de immobiliensector in Zuid-West-Vlaanderen en streeft er in de eerste plaats naar om de verkoop- en  verhuuropdrachten tot een positief resultaat te brengen. Iedere dag opnieuw  genieten onz..
Meensesteenweg 231, 8501 Kortrijk, België
Dv-Consilium Gcv
Dv-Consilium Gcv
..
Mellestraat 370, 8501 Kortrijk, België
ERA Becue
ERA Becue
Aartselaar, 15 januari 2016 – Op vrijdag 15 januari kwamen vanuit heel België ERA-vastgoedmakelaars en hun medewerkers samen voor het ERA Awards Event 2016. Traditiegetrouw werden de ERA Awards uitgereikt aan makelaars die zich gedurend..
Overleiestraat 79, 8500 Kortrijk, België
Eurobim
Eurobim
VASTGOED IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN & VLAAMS-BRABANT Koop of Huur in vertrouwen www.eurobim.be grond, Jong & dynamisch agentschap met ervaren bemanning Verkoop van vastgoedpareltjes aan democratische prijzen Vrijblijvend advies bij ..
Platanendreef 47, 9090 Melle, België
Futurn
Futurn
Duurzaamheid begint bij maximaal te gebruiken wat u hebt en met deze basis opnieuw iets te creëren voor de toekomst. Als projectontwikkelaar focust Futurn op de herontwikkeling van onderbenutte sites via sanering, afbraak, renovatie en nieuwb..
Nijverheidskaai 3, 8500 Kortrijk, België
Hadda International Group Belgi
Hadda International Group Belgi
..
Hugo Verriestlaan 24, 8560 Wevelgem, België
IMMO BEGUIN KORTRIJK
IMMO BEGUIN KORTRIJK
Immo Beguin is een vastgoedkantoor met oog voor de noden en wensen van de klant. Bij Sophie en Henri Beguin staan integriteit en vertrouwen immers steeds voorop. Samen met hun medewerkers vormen broer en zus een sterk team waar u als klant op kunt..
B. Leopold Gillonlaan 115, 8500 Kortrijk, België
Invas
Invas
..
Hof ter Beuken 18, 9090 Melle, België