Immokantoren in Merksem en omgeving(27)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

8C8 Vastgoed
8C8 Vastgoed
..
Churchilllaan 286, 2900 Schoten, België
Promocon Ebvba
Promocon Ebvba
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Ruggeveldlaan 711, 2100 Deurne, België
ERA Housing
ERA Housing
  In 2015 werd HOUSING 67 jaar oud : In 1948 startte Housing met vastgoedactiviteiten in Deurne. Maar wij denken nog niet aan stoppen ! Sinds 1994 maken wij als eerste Belgische kantoor deel uit van de internationale..
Ruggeveldlaan 751, 2100 Deurne, België
Dewaele Merksem
Dewaele Merksem
Bij Dewaele | vastgoed met advies staat klantentevredenheid voorop. Wij stellen ons dan ook persoonlijk garant voor een optimale dienstverlening. Indien er zich toch problemen zouden voordoen zijn wij steeds bereid om naar jou te luisteren. Alvast..
Lambrechtshoekenlaan 183, 2170 Merksem, België
Eswe Nv
Eswe Nv
Wij verhuren huizen, studio's, appartementen en garageboxen. Op onze website vindt u het aanbod dat beschikbaar is - onmiddellijk of binnen een termijn van 3 maanden. ..
Bisschoppenhoflaan 370, 2100 Antwerpen, België
Group B bvba
Group B bvba
GROUP B was de eerste jaren vooral actief in bouw- en beleggingsprojecten en bedrijfsovernames in België en in Nederland. Sedert de jaren ’80 zijn de activiteiten verder uitgebreid naar bestaande woningen, villa’s en nieuwbouw ten..
Kapelsesteenweg 58, 2930 Brasschaat, België

Livitas, vastgoed-persoonlijk
Livitas, vastgoed-persoonlijk
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Livitas kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buu..
Lambrechtshoekenlaan 180, 2170 Merksem, België
Sinjoor Makelaars
Sinjoor Makelaars
Sinjoor makelaars verkopen veel en snel! Je ideale huis onderstreept je persoonlijkheid, het inspireert en geeft nieuwe energie. Sinjoor makelaars specialiseert zich in het bij elkaar brengen van de mens en zijn droomwoning. S..
Bredabaan 896, 2170 Merksem, België
ERA WoonGoed
ERA WoonGoed
ERA WoonGoed is een gedreven en gepassioneerd team dat bestaat uit Peter Bruyninckx, zaakvoerder en vastgoedmakelaar, Kathleen Gysemans, administratief bediende, Saskia Thys, vastgoedmakelaar en Sofie Ides en Veronique Jochems, commercieel bediend..
Lambrechtshoekenlaan 169, 2170 Merksem, België
Immolink bvba
Immolink bvba
Het team en onze gekende kwaliteitsverlening blijven dezelfde. Met onze nieuwe naam "Immo Link" willen we gewoon nog beter ons voornaamste ambitie in de verf te zetten, namelijk de beste "Link" te zijn tussen koper en verkoper,..
Ter Heydelaan 197, 2100 Deurne, België
Truyens
Truyens
..
Oostkaai 25, 2170 Merksem, België
Aximas Antwerpen
Aximas Antwerpen
Uw kantoor, magazijn of winkel aanbieden via Aximas Bedrijfsvastgoed? Aximas is dé gespecialiseerde vastgoedmakelaar voor de verhuur & verkoop van kantoren, magazijnen & winkels, met kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent & Le..
Van Dornestraat 198, 2100 Deurne, België
Bogaert Benjamin
Bogaert Benjamin
..
Antoon Wolfsstraat 22 B7, 2900 Schoten, België
Comfimmo
Comfimmo
Comfimmo is een gevestigde waarde in Antwerpen. Dankzij de jarenlange ervaring in verhuur en beheer kan u als klant rekenen op een professionele aanpak en een perfecte service. Wenst u een appartement, studio, kot of handelspand te huren/verhu..
Bisschoppenhoflaan 535, 2100 Antwerpen, België
Delta Data bvba
Delta Data bvba
..
Jan Van Puyenbroecklaan 91, 2900 Schoten, België
Den Bosuil nv
Den Bosuil nv
..
Horstebaan 109, 2900 Schoten, België
Desim Nv
Desim Nv
..
Bisschoppenhoflaan 535, 2100 Schoten, België
Janssen & Janssen Immobilien
Janssen & Janssen Immobilien
U wilt een pand verkopen of verhuren? Neem met ons contact op en wij maken een geheel vrijblijvende afspraak. Samen overlopen we wat de verkoop van uw eigendom omvat. Uiteraard starten wij met de waardebepaling en het opstellen van een verkoopplan..
Kapelsesteenweg 283, 2180 Antwerpen, België
Janssen en Janssen Merksem
Janssen en Janssen Merksem
Vandaag is Janssen en Janssen actief in drie provincies. (Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg). In elke regio hebben wij een lokaal verankerde specialist die de plaatselijke vastgoedmarkt goed kent op basis van een grondige expertise en ervaring..
Frans de l'Arbrelaan 57, 2170 Merksem, België
LTprojects
LTprojects
Long Term Projects R.E. is een onafhankelijk makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in residentieel en bedrijfsmatig vastgoed, gevestigd te Antwerpen. Door de steeds complexer wordende wetgeving en risico’s die verbonden zijn bij de ..
Nieuwdreef 121 39, 2170 Merksem, België