Immokantoren in Neder-over-Heembeek en omgeving(23)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

KEYOPS
KEYOPS
Keyops, vastgoedbeheerder gespecialiseerd in huurbeheer, stelt zijn professionele ervaring (van meer dan 10 jaar) tot uw dienst. Keyops neemt uw zorgen inzake beheer van onroerend goed uit handen, en dat voor verschillende soorten goederen: ap..
Avenue du Pois de Senteur 25, 1020 Vilvoorde, België
Urban Concept Immo
Urban Concept Immo
Wenst U uw woonst te verhuren of te verkopen ? U bent aan het juiste adres. URBAN CONCEPT is een immobiliënkantoor gespecialiseerd in de verkoop, de verhuur, de waardebepaling en het beheer van onroerend goed te Brussel en Waals-Brabant. ..
Brieslaan 46, 1020 Brussel, België
CENTURY 21 Ever One
CENTURY 21 Ever One
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Ever One kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw..
H. Consciencelaan 41 , 1140 Evere, België
Copper
Copper
Immo Copper is een dynamisch vastgoedkantoor dat sinds 2006 deel uitmaakt van de groep Copper. De groep Copper is een onafhankelijke financiële dienstengroep, gespecialiseerd in bank-en verzekeringactiviteiten en residentieel vastgoed. Dit ve..
Sint Anna Laan 209, 1853 Strombeek-Bever, België
CENTURY 21 Best House
CENTURY 21 Best House
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Best House kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in ..
Frans Vekemansstraat 121 , 1120 Neder-over-Heembeek, België
Just Immo
Just Immo
Just Immo is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in verkoop en verhuur van onroerende goederen Door de ideale ligging in het noorden van Brussel, zijn wij voornamelijk actief in Brussel en Vlaams-Brabant. Ons team is ervaren, gedegen, dyna..
De Wandstraat 60, 1020 Laken, België

CENTURY 21 De Wand
CENTURY 21 De Wand
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 De Wand kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw ..
De Wandstraat 25 , 1020 Laken, België
CENTURY 21 Action
CENTURY 21 Action
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Action kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw b..
Helmetsesteenweg 239, 1030 Schaarbeek, België
CETEXIM
CETEXIM
Vous avez décidé de mettre en vente ou en location votre bien immobilier. Décision prise, nous vous offrons un service de qualité pour vous assister dans ces démarches. Nous vous proposons gratuitement et sans en..
Avenue Henri Conscience 170, 1140 Evere, België
Bhn Immo sprl
Bhn Immo sprl
WIL U EEN HUIS OF EEN APPARTEMENT VERKOPEN, KOPEN of HUREN IN BRUSSEL of in BRABANT BHN Immo, professioneel vastgoedmakelaar Sinds meer dan 20 jaar, garandeert u een Professionele, snelle en efficiënte dienstverlening Onder ..
Chaussée de Helmet 287, 1030 Schaarbeek, België
VDS Properties
VDS Properties
..
Rue Edouard Stuckens 56, 1140 Evere, België
Wilink Neder-Over-Heembeek
Wilink Neder-Over-Heembeek
Onze agentschappen zijn gelegen in de mooiste residentiële wijken en beschikken over een uitgebreide gemeenschappelijke database.Wij bieden u een volledig dienstenpakket aan:   Gratis schatting van uw eigendom door een specialist..
Place Peter Benoit 15m, 1120 Neder-over-Heembeek, België
Belfimmo
Belfimmo
U wilt kopen, verkopen of huren? Bij BELFIMMO bent u aan het juiste adres! Uw BELFIMMO , uitstekend gelegen te helmet pleein 1 schaerbeek ontvangt u van maandag tot vrijdag 9h30 tot 18h00, en op zaterdag 10h00 tot 15h00. Wij zijn gesloten v..
Place de Helmet 1, 1030 Schaarbeek, België
CBI Immo Strombeek
CBI Immo Strombeek
Gratis schatting Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring. Vele directe criteria w..
Verbeytstraat 1, 1853 Strombeek-Bever, België
Compagnie Nationale
Compagnie Nationale
VERKOOP VERHUUR INVESTERINGEN   U wenst een vrijblijvende gratis schatting van uw pand?Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. ..
Vuurkruizenlaan 55, 1020 Laken, België
COSY HOMES c/o AAA INVEST s.p.r.l.
COSY HOMES c/o AAA INVEST s.p.r.l.
COSYHOMES®, met kantoren in Brussel, ontwikkelt en realiseert bouwprojecten die hoofdzakelijk zijn bedoeld om in te wonen.   De activiteiten van COSYHOMES® verlopen in samenwerking met verschillende partners met specifieke com..
Rue de Vriere 69, 1020 Laken, België
Immo Benson
Immo Benson
Erkend vastgoedmakelaar - België - BIV - Controle-instantie : BIV - Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code BIV   Numéro d'entreprise : BE 0872.092.158 Agent immobilier agré&e..
Boulevard Lambermont 99, 1030 Schaarbeek, België
IMMO BRUSSELS
IMMO BRUSSELS
Momenteel zijn we de ontwikkeling van 3 appartementencomplexen in Laken. In de nabije toekomst zullen we beginnen te werken aan een project dat bestaat uit 30 appartementen in St- Genesius Rode. Immo Brussel werkt samen met de Haex bouwbedrijf (me..
Comtesse de Flandre 32F, 1020 Laken, België
Immobilière R. Poisse & Fils SA
Immobilière R. Poisse & Fils SA
Notre agence immobilière a acquis en 1973 un immeuble semi-industriel situé à Schaerbeek (1030 Bruxelles). Les origines de la construction remontent à 1870. Il s'agissait alors d'un immeuble utilisé c..
Vanderlindenstraat 22, 1030 Schaerbeek, België
La Compagnie Immobilière de Schaerbeek S.A.
La Compagnie Immobilière de Schaerbeek S.A.
CIS, dat prat kan gaan op 30 jaar ervaring in de immobiliënwereld, gespecialiseerd op het vlak van de gemeente Schaarbeek en zijn periferie (Evere, Laken, Etterbeek…) geniet dankzij zijn gunstige strategische ligging van een vlotte toe..
Haachtsesteenweg 629, 1030 Schaarbeek, België