Immokantoren in Neerpelt en omgeving(6)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Welzijnsregio Noord-Limburg
Welzijnsregio Noord-Limburg
Het sociaal verhuurkantoor (SVK) huurt woningen op de private huurmarkt en verhuurt ze door aan sociaal kwetsbare huurders. Hierbij biedt het SVK aan de bewoners optimale woonzekerheid in een goede en betaalbare woning. Ten aanzien van de eige..
Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt, België
Vastgoed Fransen & Co
Vastgoed Fransen & Co
Vastgoedkantoor in Noord Limburg dat met zijn jarenlange ervaring gekoppeld aan voortdurende vorming de puntjes op de i zet voor u bij al uw vastgoedtransacties.   Om u een zorgeloze verkoop van uw grond/woning/appartement of handelsz..
Kerkstraat 19, 3910 Pelt, België
Kantoor Geebelen-Exelmans
Kantoor Geebelen-Exelmans
Heeft u vragen over een verkoop, een verhuur of aankoop van een onroerend goed, kan u steeds bij ons terecht. Door onze jarenlange praktijk- en juridische ervaring kunnen wij u tal van oplossingen bieden.   Wenst u uw eigendom zonder ..
Heerstraat 63, 3910 Pelt, België
Neerpelts Makelaarskantoor
Neerpelts Makelaarskantoor
Neerpelts Makelaarskantoor staat ervoor om mensen een thuis te geven in Neerpelt en omstreken. Dat betekent voor ons véél meer dan het verkopen van gronden, appartementen of huizen. De buitenlanders die via Neerpelts Makelaarskantoor..
Koning Albertlaan 51, 3910 Pelt, België
Vastgoed Vangrinsven
Vastgoed Vangrinsven
Bij aannemingsbedrijf Vangrinsven ligt de focus op ruwbouw en totaalprojecten binnen de residentiële markt. Maar dit was niet altijd het geval. Als jonge snaak ging ik in mijn vrije tijd helpen bij een lokale aannemer. Al doende leerde ik de ..
De Roosen 44, 3910 Neerpelt, België
Vastgoedservice Neerpelt
Vastgoedservice Neerpelt
Vastgoedservice is een immokantoor met o.a. vestigingen in Mol, Turnhout, Geel, Heist o/d Berg, Neerpelt, Beringen en Heusden-Zolder, Hasselt, Gent en Mechelen.   Wij zijn het snelst groeiende vastgoedkantoor in Vlaanderen. Bovendien ..
Koning Albertlaan 18, 3910 Neerpelt, België