Immokantoren in OVERPELT en omgeving(12)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Eijssen Woningbouw nv
Eijssen Woningbouw nv
Vanaf 1994 heeft de vierde generatie het roer in handen. Onder hun bestuur heeft het oorspronkelijke bouwbedrijf een exponentiële groei doorgemaakt. Het bedrijf kan dan ook met trots terugblikken op een expertise van ondermeer 2.000 gerealise..
Industrielaan 16, 3900 Pelt, België
ERA Wyers
ERA Wyers
ERA Wyers is ERA Gold Member 2015. Dit betekent dat wij ons tot de 10 best verkopende ERA-vastgoedmakelaars van het land mogen rekenen. Wij danken al onze klanten nogmaals voor hun vertrouwen. Als marktleider in de regio Overpelt-Neerpelt-Hamo..
Leopoldlaan 39, 3900 Pelt, België
Welzijnsregio Noord-Limburg
Welzijnsregio Noord-Limburg
Het sociaal verhuurkantoor (SVK) huurt woningen op de private huurmarkt en verhuurt ze door aan sociaal kwetsbare huurders. Hierbij biedt het SVK aan de bewoners optimale woonzekerheid in een goede en betaalbare woning. Ten aanzien van de eige..
Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt, België
Vastgoed Fransen & Co
Vastgoed Fransen & Co
Vastgoedkantoor in Noord Limburg dat met zijn jarenlange ervaring gekoppeld aan voortdurende vorming de puntjes op de i zet voor u bij al uw vastgoedtransacties.   Om u een zorgeloze verkoop van uw grond/woning/appartement of handelsz..
Kerkstraat 19, 3910 Pelt, België
Kantoor Geebelen-Exelmans
Kantoor Geebelen-Exelmans
Heeft u vragen over een verkoop, een verhuur of aankoop van een onroerend goed, kan u steeds bij ons terecht. Door onze jarenlange praktijk- en juridische ervaring kunnen wij u tal van oplossingen bieden.   Wenst u uw eigendom zonder ..
Heerstraat 63, 3910 Pelt, België
Immo-Eibo bvba
Immo-Eibo bvba
Op 1 januari 1989 startte Eddy Evens als zelfstandig makelaar de vastgoedactiviteit onder de naam "Immo EIBO". In die 25 jaar tijd hebben we reeds honderden bouwgronden, appartementen, woningen en villa's verkocht en hebben zo een ru..
Dorpsstraat 53, 3900 Pelt, België

Els Lenaerts Vastgoed
Els Lenaerts Vastgoed
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Els Lenaerts Vastgoed kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woning..
Houtmolenstraat 66, 3900 Pelt, België
Interservice
Interservice
Interservice geruime tijd actief in Noord-Limburg, wordt geleid door Ingrid Geysen, erkend vastgoedmakelaar met BIV nr. 202.814 en lid van CIB. Er is geen bemiddeling zonder verkoper en koper, de makelaar zorgt voor een dynamisch evenwicht. De..
Breugelweg 105, 3900 Pelt, België
Neerpelts Makelaarskantoor
Neerpelts Makelaarskantoor
Neerpelts Makelaarskantoor staat ervoor om mensen een thuis te geven in Neerpelt en omstreken. Dat betekent voor ons véél meer dan het verkopen van gronden, appartementen of huizen. De buitenlanders die via Neerpelts Makelaarskantoor..
Koning Albertlaan 51, 3910 Pelt, België
Pelter Makelaardij
Pelter Makelaardij
Wat doen wij voor u:   Te koop/Te Huur: • Deskundige schatting maken van onroerend goed • Samenstelling van het volledige verkoop/verhuur dossier • Degelijke publiciteit via eigen website, andere immo-sites, dag -..
Dorpsstraat 2, 3900 Pelt, België
Vastgoed Vangrinsven
Vastgoed Vangrinsven
Bij aannemingsbedrijf Vangrinsven ligt de focus op ruwbouw en totaalprojecten binnen de residentiële markt. Maar dit was niet altijd het geval. Als jonge snaak ging ik in mijn vrije tijd helpen bij een lokale aannemer. Al doende leerde ik de ..
De Roosen 44, 3910 Neerpelt, België
Vastgoedservice Neerpelt
Vastgoedservice Neerpelt
Vastgoedservice is een immokantoor met o.a. vestigingen in Mol, Turnhout, Geel, Heist o/d Berg, Neerpelt, Beringen en Heusden-Zolder, Hasselt, Gent en Mechelen.   Wij zijn het snelst groeiende vastgoedkantoor in Vlaanderen. Bovendien ..
Koning Albertlaan 18, 3910 Neerpelt, België