Immokantoren in Schulen en omgeving(4)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

ERA Nobis (Herk-de-Stad)
ERA Nobis (Herk-de-Stad)
ERA De Piramide / Nobis heeft een stevige traditie als vastgoedkantoor.   De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op en in 1997 vestigde De Piramide Nobis zich als een nieuw vastgoedkantoor. De bi..
Veearts Strauvenlaan 2, 3540 Herk-de-Stad, België
Bastijns Projects
Bastijns Projects
U wenst uw eigendom te verkopen of uw pand staat al een tijdje te koop, maar met weinig succes? Kris Bastijns pakt het professioneel aan en plaatst uw eigendom op de beste manier in de markt. Ik bied: een up-to-date bijgeschoolde..
Koningsvijversstraat 2/A, 3540 Schulen, België
Casa Consult
Casa Consult
Casa Consult is een vastgoedkantoor waar de verkoop en verhuur van vastgoed op de eerste plaats staat. Verkoop van woningen, appartementen, gronden,.. Verhuur van woningen, appartementen, winkelpanden,.. Syndicusschap voor mede-eigendommen ..
Schopstraat 12, 3540 Herk-de-Stad, België
O & D Vastgoed
O & D Vastgoed
O & D Vastgoed is een vastgoedkantoor gevestigd Théophile Donnéstraat 59  te Herk-de-Stad (Donk), in de driehoek Hasselt-Diest-Sint-Truiden. Sinds 1989, nù 25 jaar, zijn we actief in West-, Zuid- en Midden-Limbu..
Théophile Donnéstraat 59, 3540 Herk-de-Stad, België