Immokantoren in Sleidinge en omgeving(7)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Annaart Vastgoed Advies
Annaart Vastgoed Advies
Uw makelaar in landelijk wonen !   Een correcte waardebepaling van uw woning is belangrijk. Een correcte prijs geeft vertrouwen en zorgt meestal voor een vlotte verkoop. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag voor het bepa..
Lindenlaan 51, 9940 Ertvelde, België
Immo Vercruysse
Immo Vercruysse
Uw specialist in verkoop - verhuur van : villa's, woningen, appartementen ; hoeve met gronden, bouwgronden ; opbrengsteigendommen ; industrieel vastgoed ;   Wat bieden wij u ? Topligging met verzorgde etalage ..
Kapellestraat 55, 9940 Evergem, België
Vastgoed De Vos
Vastgoed De Vos
Vastgoed De Vos is reeds meer dan 35 jaar actief in de regio Gent - Meetjesland. Als familiebedrijf staan wij garant voor een persoonlijke aanpak en goede service. Graag stellen wij onze ervaring, opgebouwde kennis en uitgebreid klantenbestand ter..
Dorpsplein 1, 9940 Evergem, België
Ducquenne, Massey, Leblanc
Ducquenne, Massey, Leblanc
Wij gaan niet proberen U te charmeren met de jeugdigheid en dynamiek van het kantoor,al mag dit misschien wel zo zijn,maar bieden U graag op een eerlijke,competente en transparante wijze onze diensten aan. Onze troeven zijn niet enkel de kl..
Singel 15, 9940 Sleidinge, België
Immovatie
Immovatie
Bij Immovatie bvba kan u terecht voor alle bouwwerken, van nieuwbouw tot renovatie, van klein tot groot. Alle bouwwerken worden tot in de kleinste details voorbereid en afgewerkt. Immovatie verzorgt de coördinatie en is uw aanspreekpunt. Al n..
Buntstraat 46, 9940 Evergem, België
Mediterranean Sea Properties Ltd
Mediterranean Sea Properties Ltd
Ik ben Belgische, reeds 26 jaar actief in de bouwsector in België en heb mij sedert enkele jaren  gespecialiseerd in het bouwen van kleine complexen aan de Turkse Rivièra, meer bepaald in het schiereiland Side, één v..
Weegse 26, 9940 Evergem, België

Verdegem Vastgoed
Verdegem Vastgoed
Verdegem Vastgoed bvba is een gloednieuw immobiliënkantoor actief in Evergem, Meetjesland en regio Gent.   Als professionele syndicus beheren en onderhouden wij, samen met de vereniging van mede-eigenaars appartementsgebouwen. In..
Kapellestraat 80, 9940 Evergem, België