Immokantoren in Wondelgem en omgeving(9)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Uw Droomhuis
Uw Droomhuis
Wij vinden uw droomhuis.activiteiten verkoop / verhuur ..
Frans Louwersstraat 13, 9032 Wondelgem, België
Immo Vercruysse
Immo Vercruysse
Uw specialist in verkoop - verhuur van : villa's, woningen, appartementen ; hoeve met gronden, bouwgronden ; opbrengsteigendommen ; industrieel vastgoed ;   Wat bieden wij u ? Topligging met verzorgde etalage ..
Kapellestraat 55, 9940 Evergem, België
Vastgoed De Vos
Vastgoed De Vos
Vastgoed De Vos is reeds meer dan 35 jaar actief in de regio Gent - Meetjesland. Als familiebedrijf staan wij garant voor een persoonlijke aanpak en goede service. Graag stellen wij onze ervaring, opgebouwde kennis en uitgebreid klantenbestand ter..
Dorpsplein 1, 9940 Evergem, België
Reximmo
Reximmo
Voor al uw schattingen, verkoop, verhuring en beheer van vastgoed; eveneens projectontwikkeling !activiteiten verkoop / aankoop/ verhuur / schattingen / beheer / projectontwikkeling ..
Damstraat 20, 9000 Mariakerke, België
Kantoor Palfliet
Kantoor Palfliet
Vast & Zeker in immobiliën en verzekeringen.activiteiten immobiliënagentschappen ..
Botestraat 1, 9032 Wondelgem, België
Otreco
Otreco
..
Industrieweg 76, 9032 Gent, België

Verdegem Vastgoed
Verdegem Vastgoed
Verdegem Vastgoed bvba is een gloednieuw immobiliënkantoor actief in Evergem, Meetjesland en regio Gent.   Als professionele syndicus beheren en onderhouden wij, samen met de vereniging van mede-eigenaars appartementsgebouwen. In..
Kapellestraat 80, 9940 Evergem, België
Wondelgem Vastgoed BVBA
Wondelgem Vastgoed BVBA
..
Zeeschipstraat 70/A, 9000 Gent, België
Wonima nv
Wonima nv
..
Heinakker 7, 9032 Gent, België