Immokantoren in Zomergem en omgeving(5)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Solvas
Solvas
Sinds 2010 hebben Kantoor Willems uit Zomergem en Bestassur uit Knesselare hun krachten gebundeld in een nieuwe groep: Solvas. Wij zijn een professioneel kantoor voor zowel particulieren als bedrijven op zoek naar financieel en verzekeringsadv..
Zomerlaan 1, 9930 Lievegem, België
Appartementverhuur.be
Appartementverhuur.be
Wij zijn een familiaal bedrijf derde generatie, meer dan 80 jaar actief enkel met verhuur in Gent en omstreken. Wij zijn geen klassiek immokantooor : na het (ver)bouwen huurt U rechtstreeks bij ons, de eigenaar.  Wij maken er een erezaak va..
Oude Staatsbaan 74, 9930 Zomergem, België
G & F Vastgoed
G & F Vastgoed
Waarom kiezen voor G&F Vastgoed ? - centraal gelegen, tussen Gent en Antwerpen. - unieke menselijke aanpak - snelle verkoop (gemiddeld binnen 4 weken - onze verkopers hebben 10-15 jaar ervaring - gratis schatting - bijstand tot bij..
Rostraat 20, 9930 Zomergem, België
Nu Vastgoed
Nu Vastgoed
activiteiten verkoop / verhuur / syndicschap / rentmeesterschap ..
Hulsemstraat 6, 9930 Zomergem, België
Zakenkantoor Sonneville
Zakenkantoor Sonneville
Een onafhankelijk kantoor met meerwaarde! Dat is NV Zakenkantoor Sonneville. Sinds begin jaren ’90 zijn wij, Pascale en Sofie Sonneville, intermediair voor bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan vakkundige begeleiding inza..
Kleitstraat 62, 9930 Lievegem, België