Immokantoren in Zonhoven en omgeving(7)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Axion Vastgoed
Axion Vastgoed
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Axion Vastgoed kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen..
Heuvenstraat 23, 3520 Zonhoven, België
Limburgs Verhuurkantoor Bvba
Limburgs Verhuurkantoor Bvba
Er zijn honderd en één redenen om een woning, appartement of een ander pand te verhuren. Vaak gaat het om strategische redenen zoals een investering, maar even vaak is het een gevolg van omstandigheden.  Als professioneel rentme..
Genkersteenweg 426, 3500 Hasselt, België
Jansen Real Estate Bvba
Jansen Real Estate Bvba
Aangezien er steeds meer regels moeten in acht genomen worden in zowel de verkoop, aankoop, verhuur als huur, is het aangewezen beroep te doen op een erkend makelaar die hier dagdagelijks professioneel mee bezig is. Als allround vastgoedkantoo..
Eikenenweg 58, 3520 Zonhoven, België
Group Inc.nv
Group Inc.nv
Group I.N.C nv zit al sinds 1989 stevig verankerd in de Limburgse vastgoedmarkt en is er altijd en alleen voor U. Met onze jarenlange ervaring en een flinke dosis professionaliteit bieden wij U een totaalservice aan, of het nu gaat om verkoop of a..
Genkersteenweg 426/A, 3500 Hasselt, België
ERA De Piramide Nobis
ERA De Piramide Nobis
ERA De Piramide / Nobis heeft een stevige traditie als vastgoedkantoor.   De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op en in 1997 vestigde De Piramide Nobis zich als een nieuw vastgoedkantoor. De bi..
Heuvenstraat 102 A, 3520 Zonhoven, België
Immocare Vof
Immocare Vof
mmocare is een frisse, nieuwe waarde in de vastgoedmarkt. Een jong, dynamisch team met reeds veel ervaring begeleidt u tijdens de verkoop en verhuur van uw vastgoed. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak. Bij Immocare staat zowel U a..
Ranonkelstraat 2, 3500 Hasselt, België

Van Briel Immo Projects
Van Briel Immo Projects
Wij geven deskundig advies op de verschillende domeinen in de vastgoedsector: commercieel, fiscaal, juridisch… Uw eigendom wordt vakkundig en gratis geschat in het kader van de verkoopopdracht. De juiste prijs zorgt voor een snelle verkoo..
Halveweg 12 2, 3520 Zonhoven, België