Immokantoren in Halle en omgeving(10)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Pajota Halle
Pajota Halle
U bent eigenaar van een woning, een appartement, een handelspand of een bouwgrond. Pajota biedt u een totaalpakket om de verkoop ervan tot een goed einde te brengen.   Met pajota verkoopt u uw eigendom zonder zorgen, binnen een realis..
Grote Markt 10, 1500 Halle, België
Berth Immobiliën
Berth Immobiliën
Berth Immobiliën streven naar realistische prijzen   WAAROM VERKOPEN VIA BERTH?   ERVARING Met 38 jaar ervaring in de vastgoedsector kunnen wij u deskundig, professioneel advies geven.   GEDREVEN ..
Volpestraat 18, 1500 Halle, België
Woonkantoor Halle
Woonkantoor Halle
WOONKANTOOR is reeds meer dan 35 jaar uw vastgoedspecialist en heeft al meer dan 2000 gezinnen aan een nieuwe eigendom geholpen. Tevens is WOONKANTOOR het enige kantoor in de ruime regio dat u het volledige aanbod van diensten in de vastgoedse..
Bergensesteenweg 56, 1500 Halle, België
CENTURY 21 Pro Domo
CENTURY 21 Pro Domo
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Pro Domo kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw..
Basiliekstraat 136, Buizingen, België
Claes & Willems
Claes & Willems
Nieuwe panden verkopen, is lang niet meer zo makkelijk als vroeger. Daarom is het handig als u een beroep kan doen op een ervaren immobiliënkantoor dat de markt door en door kent.   Claes & Willems is een familiebedrijf actie..
Basiliekstraat 133, 1500 Buizingen, België
Fastigon
Fastigon
..
Vandenpeereboomstraat 244, 1500 Halle, België

Group Diederik & Co
Group Diederik & Co
..
Bevrijdingsplein 2, 1500 Halle, België
Immo Roelands
Immo Roelands
U wenst te verkopen? Verkopen heeft meer om het lijf dan een woonst of grond te koop aan te bieden. De wetgeving is complex en de verantwoordelijkheden van de verkoper groot, waardoor het  aangewezen is beroep te doen op een erkend..
Sint-Rochusstraat 61, 1500 Halle, België
Immo Sema
Immo Sema
..
Ninoofsesteenweg 67, 1500 Halle, België
Mowi Design
Mowi Design
Mowi Uw partner in bouwen, verbouwen, interieurinrichting ! Van keuken, badkamer tot meubilair, verlichting, tapijten, woonbemiddeling (gordijnen) en maatwerk. activiteiten bouwen, verbouwen, interieurinrichting ..
Bergensesteenweg 426, 1500 Halle, België