Immokantoren in Heist-op-den-berg en omgeving(10)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

De Preter Teurfs & Partners
De Preter Teurfs & Partners
De meeste immokantoren bieden enkel de diensten verkoop & verhuur aan. De Preter Teurfs & Partners echter is daarnaast ook beëdigd schatter, landmeter en rentmeester. Bovendien zorgen wij zelf voor uw energieprestatiecertificaat bij v..
Eugeen Woutersstraat 59, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Jopo Beton, Bâtiment
Jopo Beton, Bâtiment
..
Kriekestraat 61, 8480 Eernegem, België
C&M Vastgoed
C&M Vastgoed
Wij zijn een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat u persoonlijk en professioneel begeleidt  bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Verder zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappa..
Bergstraat 184, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Dupont Vastgoed
Dupont Vastgoed
Bent u op zoek naar een nieuwe thuis? Of wenst u de waarde te kennen van uw eigendom om het aan te bieden op de vastgoedmarkt? Dan is samenwerken met Dupont Vastgoed zeker de juiste beslissing.   Dupont Vastgoed is kiezen voor kwalite..
Pastoor Mellaertsstraat 60, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Immo Gorris NV
Immo Gorris NV
Als vastgoedmakelaar hebben wij ons gespecialiseerd in vier vakgebieden:     Verkoop     Verhuur     Beheer     Schattingen   Deze specialisatie van onze service is..
Boudewijnlaan 18, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Centrum Construct
Centrum Construct
CENTRUM CONSTRUCT is gespecialiseerd in de realisatie van volledig afgewerkte luxe-appartementsprojecten, vooral in de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant. CENTRUM CONSTRUCT heeft intussen naam en faam gemaakt met de reeds gerealiseerde pro..
Hoekweg 7a, 2220 Heist-op-den-Berg, België

Immo Jean Mertens
Immo Jean Mertens
Achter de naam Immo JM staat een jong en dynamisch team klaar dat elke keer opnieuw streeft naar perfectie. Door jarenlange ervaring van generatie op generatie, kunnen jullie rekenen op een grondige kennis als bouwpromotor. Wij bieden verschil..
Eglantierstraat 31 bus 1, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Valuma bvba
Valuma bvba
Valuma, Uw professionele partner in de vastgoedwereld.       aankoop en verkoop     huur en verhuur     schattingen en advies     syndicus - rentmeester   &..
Eglantierstraat 2 / B3, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Van Den Vonder Marcel BVBA
Van Den Vonder Marcel BVBA
Sedert 1968 werken wij als zefstandige Landmeter-Expert LAN 04 1075 en als VASTGOEDMAKELAAR BIV 206045.  Om onze klanten beter te kunnen dienen zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging van de Landmeters-Experten KCLE en van de C.I.B.-vas..
Leopoldlei 3A, 2220 Heist-op-den-Berg, België
Vastgoedservice Heist op den Berg
Vastgoedservice Heist op den Berg
Vastgoedservice is een immokantoor met o.a. vestigingen in Mol, Turnhout, Geel, Heist o/d Berg, Neerpelt, Beringen en Heusden-Zolder, Hasselt, Gent en Mechelen. Wij zijn het snelst groeiende vastgoedkantoor in Vlaanderen. Bovendien hebben we e..
Liersesteenweg 243, 2220 Heist-op-den-Berg, België