Immo Surplus

blijf op de hoogte van de nieuwste panden +32 16 29 29 40

uw innovatieve immopartner

foto voorgevel immo surplus
immo surplus, een vastgoedkantoor gespecialiseerd in regio Vlaams-Brabant. Met vader, zoon en dochter actief in het vastgoedkantoor mag immo surplus zich een familiebedrijf noemen. Dit zie je ook aan de werkwijze, daarvoor gelden dezelfde familiewaarden zoals persoonlijk contact, langetermijnvisie en open kaart.

vastgoedspecialist in regio Leuven

Iedere woning, appartement of grond is uniek. En dus verdient het een eigen aanpak bij de vastgoedverkoop. Dat maatwerk gaat heel ver: van prijsbepaling over timing, tot advertising en de benadering van potentiële kopers. Vastgoed is geen speelgoed. Daarom gooien we uw pand nooit blind of zonder voorbereiding op de markt. Integendeel: we kruipen altijd eerst even met u rond de tafel en bespreken de voor- en nadelen van verschillende verkoopstrategieën. We luisteren graag naar uw input, en verrijken die met onze professionele kijk.
meer info

Verkooptraject op maat

U verkoopt niet elke dag een huis of appartement. De vastgoedmarkt is bovendien heel complex met prijzen, strategieën, promotie, formaliteiten, wetgeving, attesten, ... .

Wij verkopen wél elke dag een huis en kennen als gevestigd vastgoedkantoor in Vlaams-Brabant de werkelijke verkoopprijzen zodat we uw pand meteen aan de beste prijs kunnen verkopen. Die kennis en ervaring delen we graag met u bij de verkoop van uw pand. Dat is onze surplus als vastgoedmakelaar.
bekijk het verkooptraject

Nieuws

  • flexi jobs in de vastgoedsector
    Sinds 1 januari is er de mogelijkheid om binnen de vastgoedsector te werken met het systeem van flexi-jobs
    lees meer
  • asbestattest - algemene aandachtspunten
    lees meer
  • het asbestattest gemene delen
    lees meer