AB Properties

  1. Home
  2. Antwerpen
  3. Antwerpen
  4. AB Properties

Immokantoor AB Properties

Belgiëlei 176, 2018 Antwerpen, België

Over AB Properties

AB Properties bvba, gevestigd in Antwerpen, staat bekend als een dynamisch en professioneel vastgoedkantoor met een schat aan ervaring in de verkoop en verhuur van vastgoed in België. Ons team is toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten die elke vastgoedtransactie soepel en efficiënt laten verlopen.

Bij AB Properties kunt u rekenen op een reeks waardevolle diensten die het vastgoedproces vereenvoudigen en optimaliseren. Wij bieden een vrijblijvende en accurate schatting van uw eigendom, rekening houdend met het huidige marktaanbod. Onze experts voorzien u van deskundig verkoopsadvies en helpen bij de optimalisatie van uw pand. Daarnaast staan wij u bij met technische en juridische ondersteuning doorheen het hele verkoop- of verhuurproces.

Een belangrijk aspect van onze service is de uitgebreide publiciteit die wij verzorgen. Uw eigendom zal zichtbaar zijn op diverse nationale websites, in vastgoedmagazines en andere media, wat zorgt voor een maximale zichtbaarheid.

Een extra voordeel voor eigenaren die via AB Properties verkopen, is een gratis EPC (Energieprestatiecertificaat) of een gratis elektriciteitsattest bij de verkoop van de woning. Dit certificaat is een essentieel en verplicht document bij elke verkoop in Vlaanderen. U kunt gebruikmaken van deze aanbieding door uw woning te koop te zetten via AB Properties. Wij regelen de EPC- of elektriciteitskeuring en vergoeden de kosten zodra uw huis verkocht is. Mocht u al over een geldig EPC of elektriciteitskeuring beschikken, dan betalen wij de reeds gemaakte kosten terug na verkoop van uw huis.

Kies voor AB Properties voor een professionele begeleiding en een soepele vastgoedervaring.

6 beoordelingen over AB Properties

image description

Uitstekende management- en marktinformatie

image description

Top makelaar hulpzaam geen één makelaar heeft mij geholpen buiten Ab properties. Omdat ik geen vaste baan hep ook geen recht op dop of een andere uitkerings instantie kon ik zowel als particuliere als de reguliere markt geen woning huren. Hiçbir emlakcidan alamad???m evi burdan kiralad?m.