Alterimmo

  1. Home
  2. Limburg
  3. Heusden-Zolder
  4. Alterimmo

Immokantoor Alterimmo

Koeltorenlaan 11/3, 3550 Heusden-Zolder, België

Over Alterimmo

De naam 'ALTERIMMO' is niet lukraak gekozen ... 'alter' in het latijn betekent immers anders!
Alterimmo wil de klanten in de vastgoedsector dus anders, maar vooral 'beter' van dienst zijn!

Nà 14 jaar ervaring aan de balie van Brussel en Antwerpen, met als specialiteit voornamelijk de bouw- en vastgoedsector, legde de oprichter/zaakvoerder een eerste, stevige juridische basis voor de immobiliënsector.
In 1998 verliet zij de advokatuur, volgde de opleidingsstage tot vastgoedmakelaar en was geruime tijd werkzaam in het familiebedrijf, een immokantoor, opgericht en 22 jaar lang geleid door haar moeder. Het commerciële bloed en de 'interne keuken' van vastgoedbedrijvigheid had zij dus van huize uit reeds meegekregen. Vandaar uiteindelijk de 'overstap' naar de commerciële vastgoedsector.
De vakkennis en beroepservaring als advokaat en commerciëel vastgoedmakelaar werden verder uitgebreid met bijkomende opleidingen van erkend schatter en vastgoedexpert.

Met die 'bagage' lanceerde zij in september 2003 met véél enthousiasme en een uiterst persoonlijke aanpak haar eigen vastgoedkantoor 'ALTERIMMO' in Heusden-Zolder, met als uitgesproken specialiteit de verkoop van residentiëel vastgoed en nieuwbouwprojecten. De focus op verkoop alleen was van meet af aan een weloverwogen keuze : géén versnipperde energie, géén inspanningen, investeringen, werkkrachten of inzet worden afgeleid naar allerlei randactiviteiten als beheer van eigendommen, syndicschap, leningen, verzekeringen, enz., doch zijn uitsluitend gericht op VERKOOP!
De reden ligt nogal voor de hand :  'Liever uitblinken in één vakgebied dan overal maar matig te scoren'!
Het kantoor kende een spectaculaire groei en wist op zéér korte tijd een referentiepositie in te nemen in de verkoop van residentiëel vastgoed in Midden-Limburg. Inmiddels is ALTERIMMO dan ook een stevige, gespecialiseerde speler op de markt van verkoop, schattingen en juridisch advies voor zowel particulieren als professionelen in de vastgoedsector.

Sedert maart 2010 is het kantoor in Heusden-Zolder overgebracht naar de 2de verdieping van het voormalige, gerenoveerde bureelgebouw (gekend als 'het Gemeentehuis') op het bedrijvencentrum van de mijnsite van Zolder.

 

Dankzij de Certes Servicegarantie weet u op elk ogenblik hoe ver het verkoop- of verhuurproces gevorderd is en welke stappen uw makelaar voor u heeft ondernomen.
Iedere Certes Kwaliteitsmakelaar is lid van de Confederatie van Immobiliënberoepen van België (CIB) en onderschrijft de deontologische code van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).