Alvast Immo

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Diest
  4. Alvast Immo

Immokantoor Alvast Immo

Graanmarkt 2, 3290 Diest, België

Over Alvast Immo

Gelegen in hartje Diest is Alvast immo jouw vastgoedmakelaar die het anders, beter en sterker aanpakt. Ontdek ons ruim aanbod aan huizen, villa's, appartementen, nieuwbouwprojecten, lofts en studio's te koop en te huur.

Dit immobiliënkantoor is ook je ideale partner voor de verkoop en verhuur van jouw woning. Dankzij onze know how van het vastgoed in de regio tussen het Hageland en de Kempen ben je zeker van een bevredigend resultaat.

 

Kies voor Alvast immo als jouw vastgoedmakelaar bij de verkoop van je woning.
Er zijn vele redenen om met ons in zee te gaan voor de verkoop van je pand. Dat we het anders, beter en sterker doen zijn alvast 3 goede redenen om Alvast als je partner te kiezen.

 

Waarom we anders dan de anderen zijn

 

We zorgen voor een realistische waardebepaling van je woning. Dankzij een goede prijszetting ben je zekerder van een bevredigend resultaat. Het doel is tenslotte je woning te verkopen aan de best mogelijke voorwaarden.
Je krijgt van ons tips en advies om je woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiele kopers.
Dankzij je persoonlijke login op onze website kun je altijd zelf het reilen en zeilen rond de verkoop van je woning mee opvolgen. Als jouw vastgoedmakelaar willen we graag transparant te werk gaan.
Bij Alvast kun je rekenen op een persoonlijke service. Je krijgt een vaste contactpersoon die je steeds kan bellen of mailen bij vragen of opmerkingen.

4 beoordelingen

image description

Geen bezichtiging mogelijk!!!!!!!!! Je moet de huurovereenkomst afsluiten (tijdelijke huur) op basis van foto's die zij aanleveren via e-mail. De jongen die ik sprak, Matthijs, kon geen argumentatie geven, zelf niet nadat hij dit nadrukkelijk vroeg bij zijn manager. Wat een shady shitshow.

image description

Je kunt op die mensen heel hard vertouwen en helpen je goed verder